Zırhlı amfibi hücum aracı projesi

Başlatan AVCI, 09 Kasım 2016, 12:20:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3.Kara sistemleri seminerinden bir bilgi: ZAHA projesinde imzalar yıl sonuna kadar atılacakmış.Otokar ve Fnss araçlarını hazırlamışlar belki başka süpriz üreticilerde olur.Sanırım idefte görebiliriz prototiplerini.

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 19,683 
  • Yerli Kara Sistemleri ile İlgili Gelişmeler
  • 44 Yanıtlar

Ben burdan BAE bağlantısı sebebiyle bir AAV7 türevi bekliyorum... Mesajı Paylaş

FNSS M9 ACE'yi kunduz diye nasıl getirdiyse AAV7'de öyle getirir.27 araç için tasarım yapmalarını beklemeyin aslında bu kadar az sayıda araç için yerli üretimde tercih edilmeyebilirdi.Sayıyı artırsalar fena olmaz LST'de de kullanılır.
Mesajı Paylaş

Bence bekleme, FNSS'de Turkiye'de Murat124 satma donemlerin bittigini biliyor Mesajı Paylaş

Bu kadar az sayıda platform için sıfırdan tasarım işine girişeceklerini sanmıyorum, AAV7'nin geliştirilmiş bir versiyonu olabilir diye tahmin ediyorum,umarım yanılırım da daha modern daha iyi bir platforma sahip oluruz.Bakalım,zaman gösterecek... Mesajı Paylaş

Az sayıda olsa bile bence kendi tasarimimiz daha iyi bir çözüm olabilir . Kendi ihtiyacimiz şu an az olabilir ama. Bende ürün bizden olursa bende dış istekte olabilir. Eyer cikmadan Altay a büyük ilgi var ise bence birçok platformada ilgi olabilir.
Bende biz kendimiz üretim yaparsak görün bak istekte çok olur. Tabiki motor kendimizin olursa. Yani başkalarından izin almak zorunda kalmaz isek. Mesajı Paylaş

Amfibi araç Mersinden yola çıksa Kıbrıs a kadar gidebilir mi acaba.
Nasıl kullanılıyor bu araçlar illa LPD gemileri açıkta olacak ondan bir iki km mi yüzerler sadece.
100 km yüzebilir mi mesela Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 20 Kasım 2016, 03:00:48
Amfibi araç Mersinden yola çıksa Kıbrıs a kadar gidebilir mi acaba.
Nasıl kullanılıyor bu araçlar illa LPD gemileri açıkta olacak ondan bir iki km mi yüzerler sadece.
100 km yüzebilir mi mesela
''20 NM in water, including survival in Sea State 5'' ....20 deniz mili gidebiliyormuş.

Bu arada 2007 yılı SSM kataloğuna ait.
http://www.ssm.gov.tr/katalog2007/data/151/uruntr/uruntr6.html Mesajı Paylaş

Tamam o zaman lisanslı üretim yapılacak demektir bu yazı.
Bir üstündeki silah sistemleri yerli olur o zaman. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz