Geçmiş Olsun

Başlatan fırtına06, 20 Ocak 2018, 01:54:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cümleten geçmiş olsun. Benim üyelik bile gitmiş, yeniden üye oldum. Ciddi emek lazım zaman kaybını gidermek için. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Raptor44 - 20 Ocak 2018, 10:13:43
Geçmiş olsun cümleten son 1,5 yılın verileri giderse gitsin yapıncak bir şey yok yeniden yazmaya başlarız sorun değil bu alçak saldırıyı yapanlarıda kınıyorum skywolf hocam gerekli yerlere şikayette bulunuldumu

Kimlerin yaptığını bilebilesek...
Hosting firması şöyle bir açıklamada bulundu: "Projeniz yedek yüklenerek silindiği için maalesef kontrol şansı bulunmamaktadır. Hazır bir script kullandığınız için herhangi bir sql veya upload açıklarından yararlanılmış olabilir."

Yüklemeden önce bir türlü kontrol ettiremedim. Yedeği almak bile sorunluydu. Çok uzun sürdü. Akşam başladı yedekleme sabaha kadar sürdü. Sabah bakıyorum yedek yok! Bir gün önce de eski yedekleri yükledim. Ertesi sabaha onlar da yok! Hosting firması 10 mb üzerinde resim dosya vs yüklenenleri siliyor. Sözleşme böyle. Ancak biz yedeği yüklemeye çalışıyoruz. Silmemeleri lazım. Oradaki görevlilerin birbirinden haberi yok. Biri yedeği aktarın biz yükleyelim diyor. Aktarıyorum, ertesi gün gelen diğer görevli yedeği siliyor! Sonunda aklı başında birini buldum da sağlam bir yedeği yüklemeyi başardık. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: İstiklalFM - 20 Ocak 2018, 11:49:40
Cümleten geçmiş olsun. Benim üyelik bile gitmiş, yeniden üye oldum. Ciddi emek lazım zaman kaybını gidermek için.

Yeniden üyemi oldunuz?
Mesajı Paylaş

Bizim begeni puanlarimizda ucmus Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 20 Ocak 2018, 12:24:17
Alıntı yapılan: İstiklalFM - 20 Ocak 2018, 11:49:40
Cümleten geçmiş olsun. Benim üyelik bile gitmiş, yeniden üye oldum. Ciddi emek lazım zaman kaybını gidermek için.

Yeniden üyemi oldunuz?

Mecburen! Kayıp zaman dilimi içerisindeki üyelikler de gitti. O nedenle bazı arkadaşlarımızın tekrar üye olmaları gerekecek. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Cümleten geçmiş olsun. Demek ki forumu çekemeyenler varmış. Vay alçaklar! Mesajı Paylaş

Birilerini rahatsız ettiğimiz belli skywolf un dediği gibi doğru yoldayız Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

hangi serefsiz bunu bize yapıyor bize kime ne zararımız var ? Mesajı Paylaş

Bende cümleten geçmis olsun diyorum.
Genellikle günde 2-3 kere siteye girerim. Bir sabah siteye baglanmak istedigimde password um taninmadi, birkaç kere denedim olmayinca üstelemedim ancak içime kurt düstü çünkü Identifiant ve Password umdan emindim. Ve ertisi gün Error 404 gelmeye basladi. Basima gelen bir seyden süphelendim, acaba dedim update yapip  PHP7  ye geçtiler ve Mysql problemi çikti ?  Anladigim kadariyle sitemize attak olmus. Mysql e girip datalari silecek kadar ileri gidilmisse, hazir kullanilan PHPBB (hangi programi kullandigimizi bilmiyorum) vs gibi program açiklarindan yararlanmislar, SQL injection lari  yapip admin password una ulasmis olabilirler. Serverleri barindiran sirket elemanlari bir seyler yapmis da olabilir. Serverleri kendimizmi isletiyoruz  yoksa ücretli veya ücretsiz WebHosting mi kullaniyoruz?
Neyse hepimize büyük geçmis olsun. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz