Zeytin Dalı Harekatı (AFRİN OPERASYONU)

Başlatan SKYWOLF, 20 Ocak 2018, 12:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Savaş uçakları Raco'daki teröristleri vurdu!

Afrin'e Zeytin Dalı harekâtında Türk jetleri öğle saatlerinde Raco'daki terör mevzilerini bombardımana tuttu.

Reyhanlı ve Kilis'e roket saldırıları düzenleyen YPG'li teröristler, bugün Azez'i hedef aldı. Çarşıya isabet eden füze biri ağır dört kişinin yaralanmasına yol açtı.

İnsansız hava aracının tespit ettiği terör yuvası, sınırdaki fırtına obüsü tarafından imha edildi.

Hatay Hassa'nın karşısında yer alan Bilal Köy, YPG'li teröristlerden kurtarıldı. YPG'den kurtarılan Haliliye köyünde teröristlerden kalan silahların görüntüsü yayınlandı. Bir binaya toplanan silahlar arasında roketler, Doçka, Bixi, antitank mayınları yer alıyor.

TSK: Afrin'e Zeytin Dalı harekâtında öldürülen terörist sayısı 897 oldu. Son 24 saatte 74 terörist öldürüldü.

14.15 : Afrin'e Zeytin Dalı harekâtında Türk jetleri öğle saatlerinde Raco'daki terör mevzilerini bombardımana tuttu.

14.00 : Reyhanlı ve Kilis'e roket saldırıları düzenleyen YPG'li teröristler, bugün Fırat Kalkanı Harekâtı ile teröristlerden temizlenen Azez'i hedef aldı. Çarşıya isabet eden füze biri ağır dört kişinin yaralanmasına yol açtı.

13.50 : YPG'li teröristlerin mevziler arasında geçiş için kullandığı tünellerin fotoğrafları yayınlandı.

13.30 : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Oradaki dağlar hamdolsun alınmaya başlandı. Þimdi Afrin'e doğru ilerliyoruz, az kaldı."

12.55 : Anadolu Ajansı: Türk ordu birlikleri, Racu Dağı çevresindeki terör hedeflerini ateş altına aldı. Fırtına obüsleri ve tankların bombaladığı alandan şiddetli patlamaların ardından dumanlar yükseliyor. Sınırın sıfır noktasındaki Kilis'in Hisar köyünden patlama sesleri net olarak duyuluyor, dumanlar görülüyor.

12.25 : Doğan Haber Ajansı: Teröristlerin karargâh olarak kullandıkları bir ev, insansız hava aracıyla tespit edildikten sonra fırtına obüsüyle ateş altına alındı. Tam isabetle vurulan ev, mühimmatların da patlamasıyla alev topuna döndü.

10.40 : YPG'den kurtarılan Haliliye köyünde teröristlerden kalan silahların görüntüsü yayınlandı. Bir binaya toplanan silahlar arasında roketler, Doçka, Bixi, antitank mayınları yer alıyor.

10.15 : TSK: Zeytin Dalı harekâtında öldürülen terörist sayısı 897. Bir gün içinde 74 terörist etkisiz hale getirildi, savaş uçakları 15 hedefi vurdu.

09.30 : Ağrı'da sosyal medya paylaşımlarında terör propagandası yapan 21 kişi tutuklandı.

08.10 : Türk savaş uçakları, Raco ve Cinderes bölgesindeki terör mevzilerini bombaladı. Son 24 saatte Raco bölgesinde en az 13 YPG'li terörist öldürüldü, stratejik kasabanın kısa sürede tamamen kuşatılması bekleniyor.

08.00 : Afrin'in kuzeybatısındaki bir köy YPG'li teröristlerden alındı. Hatay Hassa'nın karşısında bulunan Bilal Köy, akşam saatlerinde kurtarıldı.

07.40 : Terör örgütü PKK'nın yandaşları, Almanya'da Türklere sopalarla saldırdı. Salzgitter-Lebenstedt kentinde gösteri yapan terör taraftarları, yoldan aracıyla geçen İbrahim Yıldız'ın aracını fark etti. Çocukların da bulunduğu aracı hedef alan PKK yandaşlarının saldırısı, görüntülendi.

07.30 : Danimarka'daki Türk dernekleri, Zeytin Dalı harekâtına destek gösterisi düzenledi. Yaklaşık 300 kişi, başkent Kopenhag'daki Türkiye Büyükelçiliği önünde toplandı.

07.20 : Hafta içinde YPG'lilerin temizlendiği Bülbül kasabasında bir ÖSO askeri yavru köpekleri besliyor.

07.15 : Menbic'in kuzeyindeki El Hosheriye köyünde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleriyle YPG'liler arasında çatışma çıktı.

http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-kusatmanin-eli-gundem-2603042/ Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Bir leopard2A4 tankımız vurulmuş galiba. Teröristler videolarını paylaşıyorlar. Ancak bu yönde bir resmi açıklama yok henüz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle: ''Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 03 Þubat 2018 tarihinde, Afrin kuzeydoğusu Þeyh Horoz bölgesinde harekâta katılan bir tankımız, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAÞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet almıştır.''

https://www.dha.com.tr/politika/teroristler-tanki-hedef-aldi/haber-1563056 Mesajı Paylaş

Tanka yapılan saldırı sonucu 5 şehidimiz var arkadaşlar Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun sanırım 4 askerimiz tankın içinde bir askerimizde tankın yakınlarında olduğu için şehit oldu Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Videolara bakılacak olursa tank resmen paramparça olmuş Allah mekanlarını cennet eylesin. Bu tanklara acilen modernizasyon şart yoksa daha çok şehit veririz gibime geliyor. Mesajı Paylaş

Tankın fotoğrafını gördüm. Fena parçalanmış. İçerisindekilerin zaten canlı kalma şansı hiç yok. Bu araçlara bir an önce akkor gibi sistemleri monte etmeliyiz. Yoksa gelişmiş tanksavarlara karşı hiç şansları yok. Mesajı Paylaş

Allah rahmet eylesin başımız sağolsun...Bu tanklara güvenilerek hiçbir işe kalkisilmamali tam bir rezillik hadi zırh giydirme işi uzun suruyor en azından ukss bile yok her tankta standard 20 mm ukss olmalı 12 mm de az... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Canik - 03 Şubat 2018, 21:41:54
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun...Bu tanklara güvenilerek hiçbir işe kalkisilmamali tam bir rezillik hadi zırh giydirme işi uzun suruyor en azından ukss bile yok her tankta standard 20 mm ukss olmalı 12 mm de az...

Tankımızın Konkursr füzesi ile vurulduğu sanılıyor.

Uzaktan kumandalı silah sistemi ve ek zırh lazım da, bu tip füzelere karşı bunlar yeterli değil! Mesajı Paylaş

Bizim Leoparda tankını vuran füze kesinlikle Konkurs. Þu abda tankını vuran füzeyle aynı!

! No longer available

Füze görebildiğim kadarıyla bizim tankı ön sol kısından vuruyor. Ön cephaneliğin olduğu kısımdan. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz