Zeytin Dalı Harekatı (AFRİN OPERASYONU)

Başlatan SKYWOLF, 20 Ocak 2018, 12:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Ocak 2018, 17:19:16

Bu videoda görülen acaba bir SOM olabilir mi? Ayrıca videoda net görünmüyor ama bu bir mağaranın girişi, biraz daha yukarıda, mağaranın diğer ucunda da patlama meydana geliyor.
Popoye ile vuruluyor.
Mesajı Paylaş

Erdoğan 3.5 milyon Suriyelinin alınan bölgelere gönderileceğini söyledi. İnşallah doğrudur.

Olay bence Afrin'in kontrol teslimin yapmayan Ypg ile Rusya arasında. Zaten aşırı silah göndermelerindende hoşlanıyordur Rusya. Geçen toplu iha saldırısınıda abdnin yaptığını anlamışlardır. Esad içinde idlib karşılıklı afrin denmiştir. Olay tatlıya bağlanmıştır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 21 Ocak 2018, 18:55:02
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Ocak 2018, 17:19:16

Bu videoda görülen acaba bir SOM olabilir mi? Ayrıca videoda net görünmüyor ama bu bir mağaranın girişi, biraz daha yukarıda, mağaranın diğer ucunda da patlama meydana geliyor.
Popoye ile vuruluyor.

Hatta şu atış bile olabilir. Uçak Popoye leri atabilen tek uçak olan F4

http://mideast.liveuamap.com/en/2018/21-january-turkish-warplanes-carried-out-airstrikes-in-the Mesajı Paylaş
beğen

İsabet aldığı söylenen tank  iyi değil mi dostlar ? Sıkıntılı bir haber var mı ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Wolfman87 - 21 Ocak 2018, 19:04:57
İsabet aldığı söylenen tank  iyi değil mi dostlar ? Sıkıntılı bir haber var mı ?
Vurulan tankın resmini gördüm kulenin köşesini sıyırmış tank sağlam Mesajı Paylaş
beğen

Tank sağlam tahminen kalitesiz bir mühimmatla vurulmuş yavaş ama emin adımlarla operasyon sürüyor Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

ÖSO Adamanlı köyünde bir teröristi ölü, üç teröristi de sağ olarak ele geçirmiş.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz