Zeytin Dalı Harekatı (AFRİN OPERASYONU)

Başlatan SKYWOLF, 20 Ocak 2018, 12:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nubbul Zehra'dan PKK'ya yardım için gelen Esed rejimine bağlı Þii militanlar TSK tarafından vuruluyor.
(30 araçlık konvoyun yok edildiği iddia ediliyor.)

! No longer available

! No longer available

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bizimkiler güzel aydınlatmışlar şimdi babaları düşünsün,onların köpeği çoksa afrinde onları gömebiliceğimiz toprakta bol. Mesajı Paylaş

Yanıyorsun Fuat abi hadi bakalım rejim ne yapıcak görelim şimdi teröriste yardım edenin hali bu olur işte Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Afrin'de Güneş erken doğuyor artık.  ;D Mesajı Paylaş

40 araçlık terör konvoyu vuruldu!
Hürriyet Haber
23.02.2018 - 00:54 | Son Güncelleme: 23.02.2018 - 02:15
Genelkurmay Başkanlığından, Afrin'de PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAÞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan konvoyun vurulduğu bildirildi.

! No longer available

Afrin'de bölgeye terörist ve silah taşıyan PKK/PYD'ye ait 30-40 araçlık konvoy, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) bağlı kara ateş destek vasıtaları ile başarılı bir şekilde vuruldu. Genelkurmay Başkanlığı, teröristlere ait konvoyun imha edilmesi ile ilgili görüntüleri resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabından paylaştı.

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:

PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAÞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristler ile silah ve mühimmat taşıyan konvoy, 22 Þubat 2018 tarihinde Afrin güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edilmiş ve şehirden 15 km kadar uzaktayken kara ateş destek vasıtaları ile vurulmuştur.

Harekât esnasında sadece PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAÞ terör örgütlerine ait anılan konvoy hedef alınmış ve her zaman olduğu gibi sivillerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmiştir.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-40-araclik-teror-konvoyu-vuruldu-40750914 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Leş sayısına +200 diyebilirmiyiz.  Kaynagı belli olmayan haberlere gore leş sayısı net 1823 bürüt 3000+ deniliyor ;) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Wolfman87 - 23 Şubat 2018, 09:01:46
Leş sayısına +200 diyebilirmiyiz.  Kaynagı belli olmayan haberlere gore leş sayısı net 1823 bürüt 3000+ deniliyor ;)

Bilemem. Videoda vurulan 30-40 kadar araç göremiyorum ben. Mesajı Paylaş

İçimdeki yağlar nasıl eridi anlatamam . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Şubat 2018, 09:44:31
Alıntı yapılan: Wolfman87 - 23 Şubat 2018, 09:01:46
Leş sayısına +200 diyebilirmiyiz.  Kaynagı belli olmayan haberlere gore leş sayısı net 1823 bürüt 3000+ deniliyor ;)

Bilemem. Videoda vurulan 30-40 kadar araç göremiyorum ben.
Böyle bir imkan yakalanmış yazdığınız gibi hocam 1-2 araç vurulmuş gözüküyor zaten siha 2 bomba var belki şu 4 mühimmatla ucan siha olsaydı daha renkli bir görüntü olurdu leş sayısı artardı. Mesajı Paylaş

İha atışından sonra obüs destekli bombalamanın devam ettiği söyleniyor ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz