Zeytin Dalı Harekatı (AFRİN OPERASYONU)

Başlatan SKYWOLF, 20 Ocak 2018, 12:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Son dakika... Afrin'den kara haber! Þehit ve yaralılar var

DHA01.03.2018 - 17:42 | Son Güncelleme: 01.03.2018 - 17:42
Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralıların olduğu bildirildi.

Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. Teröristlerin ateş altına alındığı bölgedeki yaralı askerlerde bölgeden tahliye edilerek Hatay'daki hastanelere taşındı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-afrinden-kara-haber-sehit-ve-yaralilar-var-40758108 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: serkan - 01 Mart 2018, 13:28:44
Biraz abartmadan yapsalar böyle şeyleri daha güzel olur. Beni utandırıyor açıkçası askerlerin böyle kafa kafaya verip çektikleri eylence video ları.
haklısın. Haber kamerası peşlerine takilmis meskul mahal temizliyorlar. Polisle askerin aynı timde olması zaten başlı başına saçmalık. Yıllardır beraber eğitim aldığın adam varken 2 gündür tanıdığın biriyle operasyon yapmak nasıl birseydir yahu. Oldu olacak sahil güvenlikten de alın bir iki kişi... Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Haberler iyi değil,dilerim doğru değildir ??? Mesajı Paylaş

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralıların olduğu iddia edildi. Kel Tepe'de tünellerden sızmaya çalışan teröristlerle yoğun çatışmaların sürdüğü belirtiliyor. Teröristlerin kaçış noktaları havadan da vuruldu.

DHA'nın haberine göre Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. Teröristlerin ateş altına alındığı bölgedeki yaralı askerler tahliye edilerek Hatay'daki hastanelere taşındı.

İHA'nın haberine göre çatışmanın Raco yakınlarında yaşandığı belirtiliyor.

TÜNELLERDEN SIZMAYA ÇALIÞIYORLAR

A Haber'in haberine göre ise Kel Tepe'de çok kalabalık bir terörist grubu tünellerden sızma girişiminde bulundu. Bölgede şiddetli çatışmalar devam ediyor.

ÇOK SAYIDA TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Savaş uçakları, ATAK helikopterleri teröristlerin kaçış noktalarını vuruyor.

Yaklaşık 100 kişilik terörist grubun bölgedeki tünel ağından sızmaya çalıştığı, çok sayıda teröristin öldürüldüğü de belirtiliyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-afrinden-kara-haber-sehit-ve-yaralilar-var-40758108 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

TSK açıklama yaptı; 5 asker şehit 7 asker yaralı deniliyor. Þehitlerimize Allah rahmet etsin. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: PARTİKÜL - 01 Mart 2018, 23:42:07
TSK açıklama yaptı; 5 asker şehit 7 asker yaralı deniliyor. Þehitlerimize Allah rahmet etsin. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

8 şehit ve 13 yaralı!
Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza acil şifalar versin.
Teröristlerin de sonunu getirsin artık! Mesajı Paylaş

Þehitlerimizin tinleri şad mekanları uçmağ olsun, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mesajı Paylaş

maalesef 10 sehit (biri OSO askeri). Yani 9 asker sehit ve 12 askerimiz yarali. OSO'dan da sehitler ve yaralilar var Mesajı Paylaş

Allah rahmet eylesin. Kurallara fazla uymanin ve "insan olmanin" bedelini oduyorlar. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz