Zeytin Dalı Harekatı (AFRİN OPERASYONU)

Başlatan SKYWOLF, 20 Ocak 2018, 12:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ayrıca Cinderesi köyleri olan Ramadiye ve Hamilek köylerinin de teröristlerden temizlediği belirtiliyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu ne hız  eğer  gerçekse helal olsun aslanlara bee  demekki pyd nini içlere doğru tahkimatları azalacak görünüyor. Leş sayısını bilerekmi az gösteriyorlar çok merak ediyorum  ??? Mesajı Paylaş

Bafelyun Dağı da alınmış!

03.03.18 - 11:21
TSK/ÖSO, Bafilun Dağı'nı YPG/PKK'dan aldı.

03.03.18 - 11:18 (K)
TSK/ÖSO, Ümranlı köyünü YPG/PKK'dan aldı.

03.03.18 - 11:16
TSK/ÖSO, Þamanlı köyünü YPG/PKK'dan aldı. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: Wolfman87 - 03 Mart 2018, 10:38:24
Bu ne hız  eğer  gerçekse helal olsun aslanlara bee  demekki pyd nini içlere doğru tahkimatları azalacak görünüyor. Leş sayısını bilerekmi az gösteriyorlar çok merak ediyorum  ???

Hedefler basariyla isabet aldiktan ve 22295 lesler alinidiktan sonra gerisi corap sökügü gibi geliyor
Mesajı Paylaş

Zeytin Dalı Harekâtında Raco beldesi dâhil 7 yerleşim yeri kontrol altında. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2516. Mesajı Paylaş

Son 24 saatte 178 terörist öldürülmüş Masallah. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz