Zeytin Dalı Harekatı (AFRİN OPERASYONU)

Başlatan SKYWOLF, 20 Ocak 2018, 12:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cinderes kuzeyindeki Kuranlı köyü, Zındikiyan köyü, Raco'nun kuyeyindeki Humanlı köyü, Afrin kuzeyinde bulunan Kurt Kulağı köyü, Azez Güney'inde bulunan Kafrmiza köyü teröristlerden temizlendi. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

TSK ve TSK destekli ÖSO, Meryemeyn güneyi İnab köyünü YPG/PKK'dan temizledi. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ben şu an Afrin den önce minnig havaüssünün ele geçirilmesini sabırsızlıkla bekliyorum zamanında bölücü terör örgütü minnig havaüssüne saldırdığında silahlı kuvvetlerimiz obüs atışlarıyla bir kaç teşebbüslerini engellemişti fakat sonunda bir oldu bittiyle terör örgütünün eline geçmişti. Þimdi buranın  silahlı kuvvetlerimizin ekine geçmesi ilerleyen zaman da lojistik açıdan bize büyük faydaları olacaktır Mesajı Paylaş

Twitter kaynıyor. Çok sayıda tank,zırlı araç ve köprücü sistemlerinin Afrin'e dayandığı,motor seslerinin merkezden duyulduğu falan bildiriliyor. Kısa süre içinde kıyamet kopacak herhalde? FK gibi sabırla,adım adım değil de bir Blitzkrieg havası var etrafta.Hayırlısıyla artık...

Birde itiraf etmek gerekirse,siyah bayraklı yobazlar bunlardan daha iyiydi be. En azından delikanlı gibi savaşıp,mücadele edip leş oldular.... Mesajı Paylaş
Yaşam ne kadar güzel olsa da, ''Ölüm'' yaşamdan daha güzeldir; Layıkıyla öldükten sonra...

Aralarında Kafkasya bölgesinden gelen ve Deaş yobazlarına katılan bir çok savaşçılar vardı. Onlar  bildiğin  en çetin savaşçılar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 09 Mart 2018, 22:09:38
Aralarında Kafkasya bölgesinden gelen ve Deaş yobazlarına katılan bir çok savaşçılar vardı. Onlar  bildiğin  en çetin savaşçılar.

Evet inghimasiler deniyordu onlara yanılmıyorsam. Gerçekten iyi savaşçılardı,yazık oldu. Mesajı Paylaş
Yaşam ne kadar güzel olsa da, ''Ölüm'' yaşamdan daha güzeldir; Layıkıyla öldükten sonra...

Bu hırtların amcaoğullarıda kuzey ırakta devlet kuruyordu, Irak Merkezi hükümetinin tanklarını görünce tabana kuvvet kaçmışlardı. Mesajı Paylaş

TSK ve Öso , Bülbül nahiyesi güneyindeki Havzan ve Bebek Uşağı köylerini  PKK/YPG'den temizledi. Mesajı Paylaş

Bugün baya hızlı ilerleme var. Takip edemez olduk.  :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz