Zeytin Dalı Harekatı (AFRİN OPERASYONU)

Başlatan SKYWOLF, 20 Ocak 2018, 12:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hiç bir tüfekte x4 dürbün hala daha olmaması çok üzücü Mesajı Paylaş
beğen

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

menbiç ve halep bizdeki sığınmacıların cogunlugunun memleketi aslında buraları alabilsek mültecileride tekrar gönderme şansımız doğar. Tel abyad mıydı tel rıfat mıydı adı her ne haltsa o bölgeninde alınıp halep kenarında rejimle bas basa kalmak lazım.. Öte yandan kobani ve kamışlı nerdeyse bizle iç içe tünel kazıp sızmaların yaşanabileceği yerler.. Hatayın güneyi ile rejimin arasına girmek lazım ordan amanoslara sızmalar olabilir. Bu 30 km şeridi kuzey ırakada uygulayabilir miyiz acaba Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

İyi bari gavat amerikanın bize vermediği silahları ele geçirmiş olduk Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 18 Mart 2018, 21:25:42

Bak bu güzeldi
Bir aralar arkalarını yog yemi pyd yemi ne yaslıyanlar vardı sanırım. Onlara şimdi sormak lazım nasıl hissettiniz mi diye😀 Mesajı Paylaş

Tüh be İKA ları kullandırtmadılar neyse diğer operasyonda dolaştırırız ondanda kaçarlar zaten
Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Ben bu ani el değiştirmeye takılmadım değil, hatırlarsanız tüm dünya şehir savaşı beklerken CB dan şaşırtıcı şekilde "Afrin akşama düşmüş olur" dedi ertesi gün ise konuşmasında "Artık an meselesi. Afrin'e girdik giriyoruz. Sizlere her an müjdeyi verebiliriz" demişti
O halde TSK ve öso nun Afrin'e çatışmasız şekilde girip ele geçirileceģi biliniyordu, gizli bir anlaşma söz konusu bence
Ilaveten TSK nın yayınladığı IHA görüntülerinde iki güne kalasıya kadar teröristlerin araç yaktığı, sivillerin çıkmasına filan izin vermediği açıkken birden siviller(!?) yada sivil kıyafeti giynen teröristler şehri nasıl olduda terk ettiler Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 18 Mart 2018, 20:22:01

Insallah ama biraz zor, Amerika bir Kurdistan bolumunde israrci olacak gibi gorunuyor. Munbic'ten ilerisini biraz zor goruyorum dogrusu Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz