Ka-32

Başlatan SKYWOLF, 07 Şubat 2018, 22:10:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 26 Ağustos 2020, 14:12:30
Onlar bizden helikopter alsın. Bizim helikopterler daha kaliteli...

Vantilatörlü Mi-17 satsın onlar Afrika ülkelerine...🙂

Balistik füze işbirliği olursa o başka. Ona varız👍👍👍

Menzili 1500 km'yi aşan herhangi bir füze de olur canım! Füze olsun, çamurdan olsun. Teklif geldi de olmaz mı dedik?  ;D Mesajı Paylaş

Kamov ka52 alligator saldırı helikopteri olsa bu yorumları yapmazsınız ama hele antigemi füzesi kabiliyeti olduğunu öğrenince Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Deniz16 - 26 Ağustos 2020, 19:05:17
Kamov ka52 alligator saldırı helikopteri olsa bu yorumları yapmazsınız ama hele antigemi füzesi kabiliyeti olduğunu öğrenince

Ka-52'yede gerek yokki zaten atak-2 projemiz var batı bloğu teknolojimiz varken niye doğuya kayalım ki Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Kamov ka52 alligator saldırı helikopteri olsa bu yorumları yapmazsınız ama hele antigemi füzesi kabiliyeti olduğunu öğrenince

😊😊😊 Tamam antigemi füze kabiliyeti var diye bu helikopterden de alalım. Mısır,Katar gibi...
Yahu hocam benim hayatım Taarruz helikopteri ihaleleri ile geçti. Tam yerli taarruz helikopteri üretmişken moskof'un helikopterini mi alalım ? Mesajı Paylaş

Rusların helikopter üretim kapasitesini küçümsemeyin o bakımdan söyledim belirttim ka52 yada mi26 gibi devasa bir kargo helikopterin asla hayır dememeliyiz Mesajı Paylaş

Aslında iyi olurdu. Atak helikopterinin bu tarz bir füzeyi taşımaya yeterli gücü olacağını sanmıyorum.
Mısır'ın elindeki Ka-52 helikopteleri bu silahlara sahip mi acaba? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Atak helikopterinin naval versiyonu bu şekilde olmalı mısır bile bu heli'lerden aldı Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz