Türkiye -Birleşik Arap Emirlikleri İlişkileri

Başlatan SKYWOLF, 05 Mart 2018, 08:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı Yap
BAE Başkanı M.B Zayed, Libya Başbakanı Dibeybe ve Cb Erdoğan.

3 yıl önce Libya'da verilen savaşın tarafları bugün bir araya geldiler.

https://twitter.com/uzayliyizbiz/status/1667592259821359104?cxt=HHwWgMC-zeaUvaQuAAAA
Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapCumhurbaşkanı Erdogan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Þeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan'la Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi.

https://twitter.com/kimlikci_954
Mesajı Paylaş
]

Hikmetinden sual olmaz ama kurban olduğum Allah şunlara parayı vermiş bize gelince gıdı gıdına. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bunlar 15 Temmuz'un finansörü olan , Libya'da bizim uçaksavarları bombalayan BAE mi yoksa ben mi yanılıyorum? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Haziran 2023, 11:26:55
Bunlar 15 Temmuz'un finansörü olan , Libya'da bizim uçaksavarları bombalayan BAE mi yoksa ben mi yanılıyorum?

Canımmıyorsun. Ama bunun adı siyaset unutma. Mesajı Paylaş

Aynı 1984 romanı , çevir çevir oku...Dün düşman dediğin bugün kurtarıcı...Ahhh para sen nelere kadirsin...

Mesajı Paylaş

Elalem parası züğürtün çenesini yoruyor? Birleşik Arap Emirlikleri'ne kim zorluyor Türkiye yatırım yapacaksın diye? Yoksa biri kafalarına silah tutuyor da benim haberim mi yok? Mesajı Paylaş

Amerikalılar BAE ve Suudi Arabistan'a yüz çevirince mecbur kaldılar tabi kendilerine müttefik aramaya. Hatırlarsanız BAE'ye F-35 satmayı bile reddetmişti Amerikalılar. Ne Suudiler eskisi gibi ABD'den silah alabiliyorlar ne de Dubai'liler. Onlar da  düşmanımın düşmanı dostumdur misali Türklere yanaştılar. Unutmayın uluslararası ilişkilerde duygusallığa, dostluğa, kardeşliğe yer yoktur en önde çıkarlar gelir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz