TEKNOFEST İSTANBUL

Başlatan SKYWOLF, 21 Mart 2018, 10:18:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Su-35 gelmiş diye duydum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Baykar Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, İstanbul'a iniş yapan SU-35'in fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak "Sürpriz konuklarımızdan biri geldi" notunu düştü.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/twitterdan-duyurdu-ve-istanbula-indi-41330048 Mesajı Paylaş

]

Cumhurbaşkanı Erdoğan: F-35'lerin muadilini alırız
İngiliz Reuters'e konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin F-35'leri Türkiye'ye vermemesinden Suriye meselesine önemli açıklamalarda bulundu.

https://www.ensonhaber.com/cumhurbaskani-erdogan- ...liriz.html
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Eylül 2018, 14:19:25
Böyle etkinlikleri yaklaşık 50 sene kadar önce yapmaya başlamalıydık!

Keşke festivale dost ülkeleri de davet etselerdi. Geçenlerde Azeri savaş uçakları ülkemizde tatbikattaydı mesela. Mig-29, Su-25 uçakları olsaydı fena mı olurdu. Ya da Pakistan'dan JF-17 gelseydi! Artık bundan sonrakilere inşallah...
Su 35 geldi.
Sirada Be200 var.
Mesajı Paylaş
]

Alıntı Yapİlyushin IL-76TD.

Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapSirada Be200 var.

Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapRussian Knights 5 adet SU-30'la Teknofest'te.

Su 35 & MMU Mock Up.
Mesajı Paylaş
]

Alıntı Yap

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii
@TUSAS_TR
Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te yerimizi aldık.
Mesajı Paylaş
]

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz