TEKNOFEST İSTANBUL

Başlatan SKYWOLF, 21 Mart 2018, 10:18:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Eylül 2019, 17:13:17
Gidecek olan var mı?

Atatürk Havalananı bana çok yakın... İşleri denk getirip kaçamak yapma niyetindeyim, bakacağız artık. Gidersem, fotoğrafları falan mail ortamında sana gönderirim. Ben yüklemeyi beceremiyorum da:) Özellikle istediğin bir şeyler varsa söyle... Evrak, doküman, bilgi notu falan dağıtırlarsa alırım. Özellikle merak ettiğim SU-35 olayı var, hayırlısı diyelim:) Mesajı Paylaş

Alıntı YapTEKNOFEST'te İskenderun Teknik Üniversitesi (@isteEduTr) öğrencilerinin hazırladığı insansız hava araçları ve hidrojenle çalışan otomobil de yarışacak.

ODTÜ Teknokent (@ODTUTeknokent) araştırmacıları, "yarı otonom sürüş destek modülü" isimli teknolojilerini ilk kez TEKNOFEST'te (@teknofestist) sergileyecek.

HAVELSAN teknolojisini Teknofest'te sergileyecek.

Antonov Company 🇺🇦 ve TEKNOFEST İstanbul

Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapYusuf Akbaba
@ssysfakb

Yarın Teknofest'te TUSAÞ'ın büyük bir sürprizi olacak(?)
Mesajı Paylaş
]

Alıntı yapılan: カメせ - 16 Eylül 2019, 23:12:31
Alıntı YapYusuf Akbaba
@ssysfakb

Yarın Teknofest'te TUSAÞ'ın büyük bir sürprizi olacak(?)

Meraktan çatladım, hadi şimdi bekle yarını....
Mesajı Paylaş

Alıntı YapSavunma Sanayii Dergilik
@SSDergilik

• TEKNOFEST'e (@teknofestist) özel hediye çekilişi düzenliyoruz
• 60 kişiye aşağıda gördüğünüz ürün modellerini hediye edeceğiz

• Detaylı bilgi haberimizde http://ssdergilik.com/tr/HaberDergilik/902
Alıntı Yap

Mesajı Paylaş
]

]

]

Bende Teknofest' teyim, sağda solda tanıdık simaları görüyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap

Trmotor standi.
Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz