Çin Uzay İstasyonu Pazar Günü Dünyaya Düşebilir

Başlatan SKYWOLF, 27 Mart 2018, 14:32:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Teknik olarak hava savunma sistemleri kullanılamaz mı böyle durumlarda
Mesajı Paylaş

Ben yarım m2 yer kaplıyorum bu dünyada. Tutupta bana çarparsa yuh yani Mesajı Paylaş
beğen

Bizim basın herzaman gibi cani Gönül felaket tellallığa soyunmuş.

Armageddon bunun yanında hiç kalır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan - 31 Mart 2018, 14:51:49
Ben yarım m2 yer kaplıyorum bu dünyada. Tutupta bana çarparsa yuh yani

Hoca başında okurken toprak altından işiteceği yakınmalarını tahmin edebiliyorum.

" Herşey benimi bulur? Beğenmedim puanlarıyla cezalanmadığım gibi 7 milyar insandan bula bula beni buldu bu uzay çöplüğü ". ;D Mesajı Paylaş

beğen

TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

beğen

Alıntı yapılan: sephiroturk - 31 Mart 2018, 14:21:49
Teknik olarak hava savunma sistemleri kullanılamaz mı böyle durumlarda
kullanılabilir elbette ama şuda var bu uzay istasyonu dünya atmosferine girdiği anda parçalanmaya başlıcak ve dağılıcak bütün bir kütle olarak düşmücek he bir şekilde bir bütün olarak atmosferi geçti diyelim ( ki böyle birşey olamaz ) olmayan yüksek irtifa hava savunma sistemimizin devreye girdiğini varsayalım ve istasyonu vurduk diyelim bu sefer çok daha büyük bir alana parçaları dağılıcak bu seferde bir bölgeye düşücek istasyon daha büyük bir alan için tehdit oluşturucak Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz