Türkiye Ekonomisi

Başlatan BlackHawk89, 06 Nisan 2018, 11:55:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akp ye hdpp,chp,dyp,dsp,ve daha nice partilerden gelip oy verenler vardır.
Bu demografiye göre sizin dediğiniz olgu tamamen çürümektedir ideolojik olarak oy verenler toplamın içindeki payı %5'i geçmez oda seçim kazandırmaz.
%50.1'i aptal görüp %49.9'u akıllı görmek ne kadar akılcılıktır acaba...
1-Akp'yi kimler sevmiyor?
2-Tayip erdoğanı kimler sevmiyor?
3-Bu 20 yıldır hükümette olan bu hükümeti neden sevmiyorlar?
Bunlara vereceğiniz cevaplar tamamen ülke gerçeklerini ve çıkarlarını size gösterecektir.
(Bu soruları geçmişte gazete köşe yazarı yazmıştı)
Ha bugünkü ekonomik krizin suçlusu hükümet değil muhalefet ve halktır bunu prof objektif ise gayet iyi cevaplayabilir...  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 30 Kasım 2024, 20:19:34akp ye hdpp,chp,dyp,dsp,ve daha nice partilerden gelip oy verenler vardır.
Bu demografiye göre sizin dediğiniz olgu tamamen çürümektedir ideolojik olarak oy verenler toplamın içindeki payı %5'i geçmez oda seçim kazandırmaz.
Bunlara vereceğiniz cevaplar tamamen ülke gerçeklerini ve çıkarlarını size gösterecektir.
Ha bugünkü ekonomik krizin suçlusu hükümet değil muhalefet ve halktır bunu prof objektif ise gayet iyi cevaplayabilir... 

Bakın sn.Aydın Durmuş konunun Aptallık ile alakası yok konun özü saplantılı yada ideolojik körlükten ötürü kaynaklanan tutuculuk.Yoksa Türkiye'de nereye giderseniz gidin ve sorun bu ülkeninin %80 geçinemiyordur.bu orana göre iktidarda ister sağ ister sol olsun %49 veya %51 almaması lazım bu hiç normal değil..

Yani herkesin iktidarda kim ise ceza kesmesi lazım ekonomik göstergeye göre..

Aptallık konusuna gelirsek tekrar herkez herkese işine gelmeyince yada kendisi gibi düşünmeyince kullanabildiği argüman fazla kafaya takmamak lazım bu kelimeleri Mesajı Paylaş

Aptallık konusuna gelirsek tekrar herkez herkese işine gelmeyince yada kendisi gibi düşünmeyince kullanabildiği argüman fazla kafaya takmamak lazım bu kelimeleri
[/quote]
+1 Mesajı Paylaş

Ha bugünkü ekonomik krizin suçlusu hükümet değil muhalefet ve halktır bunu prof objektif ise gayet iyi cevaplayabilir... 
[/quote]

Sn Aydın Durmuş
Erdoğan "ekonominin sorumlusu benim ben" diyor siz hala hükümet değil diyorsanız kusura bakmayın ama buna kıraldan çok kıralcılık denir Mesajı Paylaş

Allah sonumuzu hayır etsin Kasım ayında ihracat yüzde 3.1 oranında azalışla 22 milyar 291 milyon dolara geriledi. İthalat ise 2.4 artışla 29 milyar 654 milyon dolara çıktı. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: aydındurmus - 30 Kasım 2024, 20:19:34Ha bugünkü ekonomik krizin suçlusu hükümet değil muhalefet ve halktır bunu prof objektif ise gayet iyi cevaplayabilir... 

Bu nasıl oldu peki? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 30 Kasım 2024, 20:19:34akp ye hdpp,chp,dyp,dsp,ve daha nice partilerden gelip oy verenler vardır.

Ben bunun için ekonomik nedenlerle oy vermiyorum...

Ben bunun için ideolojik nedenlerle oy vermiyorum...

Sen git hangi nedenle oy veriyorsan ver...

Mesajı Paylaş

Benden sn.serkan1976 ya bir beyeni gelir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Efes - 01 Aralık 2024, 03:37:01Ha bugünkü ekonomik krizin suçlusu hükümet değil muhalefet ve halktır bunu prof objektif ise gayet iyi cevaplayabilir... 

Sn Aydın Durmuş
Erdoğan "ekonominin sorumlusu benim ben" diyor siz hala hükümet değil diyorsanız kusura bakmayın ama buna kıraldan çok kıralcılık denir
[/quote]

Kıralcılık felan dir 2013 te çıkartılan kriz ve 2022 yılından sonra çıkan kriz tamamen muhalefetin eliyle ve desteği ve dış güçlerin desteği ile çıkarılmış bir krizdir bunu görmemek görememek imkansıza yakındır ben o kodar kör değilim.
Ben hiç bir partiyi tutmam bu ülkenin yararına iş yapan kim olursa ona oy veririm fakat bugünkü muhalefete trilyon tane oyum olsun hepsini yakarım yine oy vermem bugünkü anamuhalefete oy vereceğime gider dem partiye oy veririm en azından o ne olduğunu açık açık söylüyor...

""Erdoğan "ekonominin sorumlusu benim ben" diyor""
Evet diyor fakat bir söz vardır hırsız içerdeyse kapı kilit tutmaz diye.
Bu konuda prof arkadaşımızın detaylı ve tarafsız açıklamalarını hala bekliyorum.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 02 Aralık 2024, 15:54:24

Ben bunun için ekonomik nedenlerle oy vermiyorum...

Ben bunun için ideolojik nedenlerle oy vermiyorum...

Sen git hangi nedenle oy veriyorsan ver...

Arttırıyorum,

eğitim sistemini darmaduman ettikleri için , böylece ülkenin geleceğini ateşe attıkları için
Adalet sistemini perişan ettikleri için,
Liyakat denilen  şeyin anlamını tamamen bitirdikleri için, ülkenin zorlukla yetiştirdiği eğitimli kadroları cahil yobaz bağnaz aptallar elinde çarçur ettirdikleri için,
Geçmişte yakındıkları ne kadar konu varsa, tek sorunlarının aslında kendi hakimiyetlerinde olmamasında olduğu iyice anlaşıldığı için,
Tek amacın tüm ülkenin ekonomik gücünün kendi kısıtlı çevrelerinde toplanmasından başka bir düşüncelerinin olmadığı için,
Çer çöp ile ülkeyi doldurdukları için,

Böyle uzayıp gidiyor....

Böyle konulara cevap vermeme prensibim vardı ama dayanmadım bir an.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz