Türkiye Ekonomisi

Başlatan BlackHawk89, 06 Nisan 2018, 11:55:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hayırlı olsun 20 milyar dolar lık iş payı fena rakam değil acaba sipariş uçaklar arasında bölgesel yolcu uçakları var mı?

Aslında bu kısmı biz kendimiz üretmeliydik...

THY senede ne kazandırıyor ki bir anda 350 uçak için 70 milyar dolar gömebiliyoruz?

Merak ettim doğrusu.. Mesajı Paylaş

Merak ettim baktım 2022 de 18.4 milyar dolar kazanmışlar demek ki karlı sektör Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 08 Nisan 2024, 02:53:47
Merak ettim baktım 2022 de 18.4 milyar dolar kazanmışlar demek ki karlı sektör
Denizci millet bayram modunda senin maşallahın var :) Mesajı Paylaş

1 dolar  10 lira olacakmi Mesajı Paylaş

10 yıl civarı oldu galiba, Pegasus da yüklü alım yapmıştı. Offsetinin olmaması üzücü. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 08 Nisan 2024, 10:55:50
1 dolar  10 lira olacakmi

Bugün 1 dolar 10 lira olsun ekonomi biter, ihracat durur ithalat patlaması yaşarız. TL'nin değersiz olması kadar değerli olması da sorun. Mesajı Paylaş

Ben sn archangel'dan farklı düşünüyorum ithalat artar ve vatandaş ucuz ürün bulduğu için rahatlar aynı şekil ihracatçı'da ucuzlayan ürünler dolayısıyla dışardan gelen siparişe yetişemiyeceği için ekstra işçi bulma peşine düşer eskisi gibi...

Unuttunuz galiba 2016 da dolar 1.5 TL idi ihracatçılar batıyor muydu?

Tabiki hayır Mesajı Paylaş

USD'nin 10 TL olması TL'nin fiili 3.2 misli değer kazanması demektir. Böyle bir durumda ihracat rahatlamaz, bilakis zora girer ama ithalat patlar, Kısa sürede cari açık katlanır.
Tavsiye edilecek şey değildir, bu da krizdir. Mesajı Paylaş

Yav Arkadaş zaten ithalata dayalı ihracat yapıyorsun hammadde enerji yedekparça hep yurtd8şından durum bu iken biz nasıl ihracatta zarar görücez onu anlamadım öyle olsa idi biz zaten dolar 1.5 lira iken  hep zarar eden ihracatımız olmalıydı..

Þimdi 2012 yılında ihracat yapanlar zarar mı ediyordu?

Bana 2012 de ihracat yapanın rakamını verin bu dediklerinizi kabul edeyim Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz