M1 ABRAMS

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:36:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yunan Tank alıyor, biz halen Altayı bekliyoruz. Artık elimizi çabuk tutmamız lazım :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Ben bu işten mutlu oldum en azından sayı kısıtlaması olmayacak bence 1000 adet garantilenmiş oldu. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker
...Oliver Hazard Perry Class Fırkateynler dünyanın en meşhur fırkateynleri ama aldığımız 2. el fırkateynlerin servis maaliyeti çok yüksek, bazılarının kullanılamayacak kadar...

???
Mesajı Paylaş

Maaliyeti yüksek yani. Gemiler nispeten eski . Mesajı Paylaş

Ben detaylarini merak ettimdi..

Ote yanda, Yavuz sinifi gemilerimiz bizdeki G siniflarindan sadece 6-7 yas daha genc.. Onlari Alman ekonomik yapmis herhalde..

...

Mesajı Paylaş

Ben subaydan duymuştum detayını bilmiyorum genesise girdikten sonra ne yaptılar bilmiyorum. Alman gemileri de akdenizde eksozla ıstma sistemi yüzünden sorun çıkarıyormuş kuzey denizlerine uyarlandığı için. Mesajı Paylaş

Eksozla neyi ısıtırken sorun yaşıyormuş,yakıt mı?Baca kazanından mı bahsediyoruz? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 10 Mart 2011, 10:31:49
Havalandırma :). Sıcak oluyormuş gemi.
borulardan geçen havanın bir  kısmını dışarı verirsin sorun çözülür  , bütün sorunlarımız  bukadar kolay olsa keşke. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 10 Mart 2011, 10:45:48
Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 10 Mart 2011, 10:31:49
Havalandırma :). Sıcak oluyormuş gemi.
borulardan geçen havanın bir  kısmını dışarı verirsin sorun çözülür  , bütün sorunlarımız  bukadar kolay olsa keşke.

IR güdümlü füzeler ve FLIR'ler daha kolay tespit edip vursun diye mi? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz