Geleceğin Askerleri

Başlatan Raptor44, 13 Mayıs 2018, 00:00:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Geleceğin Askerleri

ABD nin geleceğin askeri ile ilgili bir tasarımı bu sistemler gelecekte çok önemli bir yer alıcak bu yüzden aselsanın exo skeleton tasarımını çok önemsiyorum bu tarz sistemlere odaklanmalı ve her bir askerimizi bu şekilde hatta daha iyisi ile donatmalıyız pahalı olacak ama buna kesinlikle değicek bu videoya bakarak şunu söylemeliyim ABDnin yeni nesil kamuflajları için zırh koruması biraz daha artmalı gibime geldi Mesajı Paylaş
  • Gösterim 4,600 
  • Askeri Teknik Konular
  • 3 Yanıtlar

IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. Çok önemli bu iş. Profesyonel askerin güç,hız,çeviklik,taşıma kapasitesini arttırmak çok faydalı olur.
Bir rüyamda sırtımda sipsiyah bir exo suit görmüştüm.(Militarizm meraklısının rüyasıda böyle oluyor. :) ) İnşallah bir gün nasip olur. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 13 Mayıs 2018, 01:06:03

Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. Çok önemli bu iş. Profesyonel askerin güç,hız,çeviklik,taşıma kapasitesini arttırmak çok faydalı olur.
Bir rüyamda sırtımda sipsiyah bir exo suit görmüştüm.(Militarizm meraklısının rüyasıda böyle oluyor. :) ) İnşallah bir gün nasip olur.
sadece güçü, hızı ve çevikliği değil aynı zamanda tasıdığı kameralar ve kızıl ötesi sistemle alan farkıdanlığıda artıyor aynı anda bölgenin haritası gözündeki  gözlüğe yansıtılarak dost ve düşman unsurların yerleri haritadan online olarak gösterimi sağlanabiliyor  kullandığı diğer sistemler ile ağ merkezli harp kabiliyetine sahip oluyor ihaları ve füzeleri vb kısaca cephedeki herşeyi kontrol etme kabiliyetine sahip olabilir  Mesajı Paylaş

bu sistem hakkında bir video daha buldum burdada güzel özetlenmiş Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz