FNSS PARS 4x4 Zırhlı Araç

Başlatan SKYWOLF, 06 Haziran 2018, 13:50:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FNSS PARS 4x4 Zırhlı Araç

FNSS Pars 4x4 aracın yeni versiyonu Eurosatory 2018 fuarında sergilenecek. Mesajı Paylaş
  • Gösterim 12,598 
  • Yerli Kara Sistemleri ile İlgili Gelişmeler
  • 29 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

eski şekli daha güzeldi sanki. bu ne abi seni evlendirelim diye adriana limayı gösterip nikah masasında yarmagülle yanyana oturmak gibi birşey olmuş. Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Bence hoş olmuş. Ön canım önünde, kaputun üzerinde yine cam pencereler var, dikkat ettiniz mi? Muhtemelen bu modelde motor önde değil! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 06 Haziran 2018, 23:49:35
Bence hoş olmuş. Ön canım önünde, kaputun üzerinde yine cam pencereler var, dikkat ettiniz mi? Muhtemelen bu modelde motor önde değil!
amfibik fnss4x4 arkada pervaneleri var ve ön camlar su gecisleri icin,yalniz bu modelin göruntusu banada tuhaf geldi Mesajı Paylaş

Eski hali daha güzeldi bence. Daha yırtıcı duruyordu. Mesajı Paylaş

Kendi kendilerine yapıyolar ediyolar ama kimsenin aldığı ettiği yok yazık bu adamlara Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 07 Haziran 2018, 06:08:02
Kendi kendilerine yapıyolar ediyolar ama kimsenin aldığı ettiği yok yazık bu adamlara
186 miydi yanlışda olabilir tanksavar taşıyıcı olarak bu model alınıyor işte , ayrıca hep aynı yere çıkıyoruz. Çok iyi araçları olmasına rağmen inatla YÜCE BMCden taviz vermeyen bir yönetimimiz var. Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Benim takıldığım nokta,aselsan buna benzer kuleler yapabiliyorken niye FNSS'ten kule istendiği.Emin olmamakla beraber Aselsanın bu konudaki altyapısı ve tecrübesiyle kuleleri daha uygun bir maliyetle üretebileceğini tahmin ediyorum.Bu kuleyi FNSS'in tasarlamasıyla Aselsan'ın tasarlaması arasında maliyet ve zaman farkı olabilir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz