İdef Fuarı Resimleri - Tübitak Sage

Başlatan yakusha, 21 Haziran 2018, 00:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İki haftadır Türkiye'de idim. Bu problem vardı Sn Skywolf.
Þimdi İngiltere'deyim. Problem hala devam ediyor.
Acaba benim ve Sn Merzifonlu'nun 5 yıldız apoletlerimizin sökülmüş olması ile bir alakası var mı? 😂😂😇

Hala idef 23 sitesine giremiyorum. Mesajı Paylaş

Sn Skywolf ,
Benim ve Sn Merzifonlu'nun derdine ne zaman deva olacaksınız?
Yoksa IDEF 23 sayfalarını unutalım mı? Mesajı Paylaş

İlginç bir durum. Sizin grubunuzu yeniden oluşturdum. Ama sorun devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Þu an tatildeyim ve siteye erişme olanaklarım kısıtlı. Bir kaç güne eve döneceğim inşallah. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Tigerfish - 06 Ağustos 2023, 01:35:21
Alıntı yapılan: Merzifonlu - 04 Ağustos 2023, 22:21:18
Ben de, ben de!  ???

Ne haltlar karıştırdınız bakalım?

Ben hakimim Masum Bey! Pardon, neyse işte.  ;D

İlginç bir teknik durum var. Ben ve Sayın Yaşar, İDEF 2023 konu başlığında yazamıyoruz, sadece okuyabiliyoruz. İDEF 2023 geçti bitti, benim için önemli değil. Ama nedenini merak ettim. Mesajı Paylaş

Karıştırken siteyi bozdurtacaksınız Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Tekrar dener misiniz? Geçici olarak grubunuzu değiştirdim. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Ağustos 2023, 14:52:52
Tekrar dener misiniz? Geçici olarak grubunuzu değiştirdim.

Tamam Sn Skywolf. IDEF-23'e girebiliyorum şimdi
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz