HK-416

Başlatan Wild Eagle, 24 Mart 2009, 23:00:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 51,624 
  • Silah Galerisi / Guns Gallery
  • 17 Yanıtlar

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

HK-416,Alman HK firması tarafından colt m-16 ve colt m-4 piyade tüfeklerini baz alarak geliştirilmiş ilk adı HKM-4dür.Colt firmasının davası üzerine ismi değişip HK-416 olmuştur.

HK-416 sadece,m-4 tüfeklerini klonu değildir M-4ün eksik yönlerini kapatan bir silahtır. Mesajı Paylaş

Ben bu silahları gerçekten çok seviyorum tipi çok güzel bence. Þu ana kadar belli bir süredir hep 5.56 mermiler kullanan silahlar yapılmıştı ama FN-ScarL/H çıkınca 7-62'ye de tekrar yöneliniyor. Bu yüzden ilerde Scarlar ile HK-416-HK-417 ler kapışacak gibime geliyor ve tipten HK-416'ya tam puan ;D. Mesajı Paylaş

cod6 (modern warfare) de vardı bundan yanlış hatırlamıyorsam...ama m4 adı altında :) Mesajı Paylaş

HK-416,MKE tarafından mehmetçik-1 adı altında lisanslı olarak üretilecektir.

Önceleri,5.56 saçmalığı düşünülmüş ve sonraları bundan vazgeçilip 7.62 mühimmata yönelmişlerdir.

HK-416 kaliteli bir silahtır,MKEnin üreteceği silahların hk-416 kalitesinde olacağını düşünmüyorum bile.
----------------
İlk resimdeki hk'nın yanındaki silah walther P-99dur. Mesajı Paylaş

HK-416'nın 7.62!lik HK-417 versiyonuda vardır. Bizimkiler 5.56 Mehmetçik-1 beğenmeyince daha özgün tasarım istemişler. Göreceğiz neye benziyeceğini. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz