HK-416

Başlatan Wild Eagle, 24 Mart 2009, 23:00:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

slm bu arada milli tufek konusuu ne oldu neye karar verildi? Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

arkadaşlar görsellik güzel ancak teknik verilerede yer versek konu için daha iyi olmazmı?sadece görsellikle yetinmek bence pek iyi değil,bu görüşüme katılmayanlar olacaktır,ama hoşgörü sınırlarını aşmamak kaydıyla eleştiride olmalı değilmi?bu konuları açan arkadaşa sormak istiyorum neden sadece görsellik?neden teknik veriler yok?ivedilikle açıklama bekliyorum Mesajı Paylaş

Burası fotoğraf ve video galerisi......

Bu yüzden teknik olaylara fazla girilmiyor.

senin istediğin konu burada..merak etme teknik konularıda tartışıyoruz...

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=338.0 Mesajı Paylaş

Teknik veri için, 5.56mm AR-15 ailesinin kullandığı mermiyi kullanan, gaz piston sistemli, dolayısı ile toz topraktan daha az etkilenen bir AR-15 dersek, kabaca yeterli olur. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz