SAHA expo Istanbul

Başlatan Nutuk, 05 Eylül 2018, 12:04:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İyiliğini versin Raptor. Adamı ortadan bölüyorsun meraktan. Mesajı Paylaş

Hassan adında yeni bir firma bu arada Tümosan ın motoru ve pusat hakkında 23 dakikalık bir röportaj yaptım yazıya geçirilmesi gerekiyor şuan Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Aferin Raptor böyle adamlar lazım bizim camiaya işte Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 13 Eylül 2018, 15:25:49
Aferin Raptor böyle adamlar lazım bizim camiaya işte

+1

Teşekkürler Raptor44.
Fuarda robot araçlar vs var mı? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yıldırım 3 hakkında bilgi edinebilir misin ? Mesajı Paylaş

Devlet kurumları çok kapalı TUSAÞ reddetti röportaj ı MKE ile yapamadım kale ile yine yapamadım roketsanı denicem bu arada bu röportajları yazıya geciricek birileri lazım firmalar yayınlanınca bizede gönderebilir misiniz diye rica ettiler skywolf hocam ne dersiniz birde bana özelden iletişim bilgilerini gönderirseniz çok iyi olur isterseniz konuşmamız gereken bazı şeyler var Mesajı Paylaş

Tahmin ettiğim gibi hele kritik sorulara tamamen kapalılar. Mesajı Paylaş

Yarın fuarda donanma komutanlığı tersanesi ve kbrn ve infilak engelleme sistemlerinin röportajlarını yapıcagim inşallah Mesajı Paylaş

Hassan Firması alparslan 1071 karasal decoy sistemi videosu youtube yükledim yakında roportajda yayınlanıcak
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Raptor44 - 13 Eylül 2018, 20:09:36
Hassan Firması alparslan 1071 karasal decoy sistemi videosu youtube yükledim yakında roportajda yayınlanıcak

Mükemmel bir ürün özellikle bizim için  yapanların ellerine sağlık Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz