SAHA expo Istanbul

Başlatan Nutuk, 05 Eylül 2018, 12:04:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Evet gerçekten eksik bir alanı bulup iyi bir ürünle ortaya çıkmışlar Savunma sanayi alanında yeni bir firma buda ilk ürünleri yetkililerle konuşurken çok istekli oldukları belliydi ilk askeri fuaraları birde şuan ağırlık 450 Gr lakin dahada hafifletmek üzerinde çalışılıyor ve daha ucuza üretmeye firma yetkilileri ile konuşurken şunu dediler bir el bombası fiyatına kadar düşürmeye  çalışıyoruz dediler ele gecirilince veya pili bitmeye yakın son gücü ile hem programı siliyor hemde donanımın üzerine asit dökerek sistemdeki önemli verilerin ele geçirilmesi engelleniyor Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 13 Eylül 2018, 15:40:39
Alıntı yapılan: serkan - 13 Eylül 2018, 15:25:49
Aferin Raptor böyle adamlar lazım bizim camiaya işte

+1

Teşekkürler Raptor44.
Fuarda robot araçlar vs var mı?
Dron sistemleri vardı lakin robot araçlar az sayıda tanıtım broşürünü gördüm Mesajı Paylaş

Beğendim hakikatten Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Raptor44 - 13 Eylül 2018, 21:18:22
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 13 Eylül 2018, 15:40:39
Alıntı yapılan: serkan - 13 Eylül 2018, 15:25:49
Aferin Raptor böyle adamlar lazım bizim camiaya işte

+1

Teşekkürler Raptor44.
Fuarda robot araçlar vs var mı?

Eline Sağlık Raptor
Dron sistemleri vardı lakin robot araçlar az sayıda tanıtım broşürünü gördüm
Mesajı Paylaş

beğen

Alıntı yapılan: serkan - 14 Eylül 2018, 13:48:38
Nerde Video lar Raptor

Bir video var.
Birkaç da ses kaydı var. Röportaj içeren.
Ses kayıtlarını yazıya dökebilmem için bana gönderdi. Bir sorun çıkmazsa haftasonu hepsi hazır olur.
Bugün de bir kaç röportaj yapacaktı. Þu an Fuarda olmalı.
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Öyle röportaj mı olur bende video ya çekti sandım. Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 14 Eylül 2018, 15:08:44
Öyle röportaj mı olur bende video ya çekti sandım.
Gerekli ekipmanlar elimde olmadığından dolayı kayıt alamadım ekipmanları bulsaydım sayın skywolf a da yazdım çekicektim bugün firmalar ile konuştum yarın aksilik olmazsa röportajları yapıp gondericem Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Raptor44 - 14 Eylül 2018, 16:08:04
Alıntı yapılan: serkan - 14 Eylül 2018, 15:08:44
Öyle röportaj mı olur bende video ya çekti sandım.
Gerekli ekipmanlar elimde olmadığından dolayı kayıt alamadım ekipmanları bulsaydım sayın skywolf a da yazdım çekicektim bugün firmalar ile konuştum yarın aksilik olmazsa röportajları yapıp gondericem

Teşekkürler Raptor44. Fırsat buldukça yazıya dökeceğim röportajları. Güzel sorular sormuşsun.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sağolun hocam siteyi bu arada sosyal medyada aktif olarak yer almalı diye düşünüyorum her röportaj yaptığım firma sosyal medyamızıda sordu Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz