Dünyanın en güçlü orduları

Başlatan SKYWOLF, 10 Eylül 2018, 13:19:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dünyanın en güçlü orduları

'Global Firepower' isimli internet sitesi 2018 yılı Küresel Ateş Gücü listesini açıkladı. Türkiye de listeye bakın kaçıncı sıradan girdi.

'Global Firepower' isimli internet sitesi savunma bütçeleri, personel sayısı, ülkelerin silah sanayilerindeki teknolojik gelişmişlik, iş gücü ve araç sayısı gibi kriterleri göz önüne alarak hazırladığı 2018 yılı Küresel Ateş Gücü listesini yayınladı. İşte dünyanın en güçlü orduları listesi ve Türkiye'nin sırası...

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-dunyanin-en-guclu-ordulari-aciklandi-bakin-turkiye-kacinci-sirada-40951715

40. Romanya
39. Özbekistan
38. Hollanda
37. Arjantin
36. Norveç
35. Myanmar
34. İsviçre
33. Güney Afrika
32. Meksika
31. İsveç
30. Çek Cumhuriyeti
29. Ukrayna
28. Yunanistan
27. Tayland
26. Suudi Arabistan
25. Kanada
24. Tayvan
23. Cezayir
22. Polonya
21. Avustralya
20. Vietnam
19. İspanya
18. Kuzey Kore
17. Pakistan
16. İsrail
15. Endonezya
14. Brezilya
13. İran
12. Mısır
11. İtalya
10. Almanya
9. Türkiye
8. Japonya
7. Güney Kore
6. İngiltere
5. Fransa
4. Hindistan
3. Çin
2. Rusya
1. ABD Mesajı Paylaş
  • Gösterim 10,063 
  • Yabancı Ülkelerin Silahlı Kuvvetleri
  • 24 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

İsrail ordusu Endonezya Mısır ordularından daha güçsüz öylemi. Mesajı Paylaş
beğen

hindistana karsiyim savunma bütcesi olarak  asker sayisi tamam

evlerinde duvalet olmayan bir ülke hindistan  ucak yapmislar -füzemi yapmislar-

biz silahimizi yapiyoruz  ucagimizi yapmaya calisiyor

Hürjet-mpt-76   -Som -umtas-cirit-mpt 55-Atak-Altay -ATAK HELİKOPTERİ Mesajı Paylaş

Hindistan'ın en azından Tejas, Arjun gibi projeleri var.ben Endonezya'nın olayını anlamadım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan - 10 Eylül 2018, 14:06:19
İsrail ordusu Endonezya Mısır ordularından daha güçsüz öylemi.

Üzüldün mü?  ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

israil  ikinci  abd  yasinsin biri pasifik-digeri ortadogu abd

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 10 Eylül 2018, 14:22:57
Alıntı yapılan: serkan - 10 Eylül 2018, 14:06:19
İsrail ordusu Endonezya Mısır ordularından daha güçsüz öylemi.

Üzüldün mü?  ;D ;D
e üzüldüm tabi kim üzülmezki ;D Mesajı Paylaş
beğen

İngiltere 4 , Türkiye 5 , Fransa 6dir benim için. Çinin ordu sayısı hiçbirsey ifade etmiyor elindeki füzeleri saymaz isek eline silah almamış veletler ordusu...Hindistan'da öyle Japonya'da.lakin İngiltere Fransa ve Türkiye farklı bir kulvardalar. Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Alıntı yapılan: Yabgu - 10 Eylül 2018, 15:10:16
İngiltere 4 , Türkiye 5 , Fransa 6dir benim için. Çinin ordu sayısı hiçbirsey ifade etmiyor elindeki füzeleri saymaz isek eline silah almamış veletler ordusu...Hindistan'da öyle Japonya'da.lakin İngiltere Fransa ve Türkiye farklı bir kulvardalar.

Kunuri'de kil payi kacirdilar conileri ellerinden ama.

İngiltere ve fransa ile biz kesinlikle ayni kulvarda degiliz. Oyle bir iddiada bulunmak bile sacmalik! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Güçlü ordunun ardında güçlü savunma sanayi olur. O nedenle sıralama aslında yanlış değil. Yabgu'nun Çin ordusu hakkındaki görüşlerine katılmıyorum. Çin savunma sanayi, yeni nesil savaş uçağı üretebilen sayılı endüstrilerden biri. 10 sene önceki Çin orudusu ile bugünkünü kıyasladığımda yakında ikinci sıraya oturabileceklerini bile düşünebiliriz. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz