Dünyanın en güçlü orduları

Başlatan SKYWOLF, 10 Eylül 2018, 13:19:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cahiller  İsrail ordusunu 1. sıraya koymamışlar tamamıyla karşı çıkıyorum. Hatta bazı arkadaşlara göre Türk Ordusu en son sırada yer almalı.   ;D ;D ;D Mesajı Paylaş

Türkiye'ye kadar sıralamasında mutabıkım.  Ondan sonraki  sıralama tamamen saçma ve mantık dışı .Hele Cezayir  ve Suudi Arabistan dan sıralamalar tamamen gülünç.

Bu Global Firepowerin kriterlerini hiç ve hiç ciddiye almayın.

Bizden sonraki alman ordusu öyle bir perişan ki anlatamam.  Sadece bir denizaltıları operasyonel durumda.  Hava Kuvvetlerinden sadece dört Typhoon'ları görevde. Gerisi onarım  ve bakımda kalarak servis dışında. Bunların zaafları neredeyse Kuzey Kore ile eşdeğer.
Kara kuvvetlerinden hiç bahs etmeyim daha iyi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 10 Eylül 2018, 17:22:05
Cahiller  İsrail ordusunu 1. sıraya koymamışlar tamamıyla karşı çıkıyorum. Hatta bazı arkadaşlara göre Türk Ordusu en son sırada yer almalı.   ;D ;D ;D

Dediğim gibi bazı kriterler göze alınmıyor veya hesaba katılmıyor.  Yapılan hesaplar basit materyal hesapları.  Ciddi muharebede bizim Ordu birinci sırada. Nokta. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 10 Eylül 2018, 17:58:55
  Türkiye'ye kadar sıralamasında mutabıkım.  Ondan sonraki  sıralama tamamen saçma ve mantık dışı .Hele Cezayir  ve Suudi Arabistan dan sıralamalar tamamen gülünç.

Bu Global Firepowerin kriterlerini hiç ve hiç ciddiye almayın.

Bizden sonraki alman ordusu öyle bir perişan ki anlatamam.  Sadece bir denizaltıları operasyonel durumda.  Hava Kuvvetlerinden sadece dört Typhoon'ları görevde. Gerisi onarım  ve bakımda kalarak servis dışında. Bunların zaafları neredeyse Kuzey Kore ile eşdeğer.
Kara kuvvetlerinden hiç bahs etmeyim daha iyi.

Ona bakarsan Almanların orduya bile ihtiyaçları yok. Amerika koruyor zaten Almanya'da benim bildiğime göre 50.000 Amerikan askeri var. Üslerde bir okadar Amerikan savaş uçağı, tankı vs. vs. var. Japonlar'da aynı ordusu bile yok Japon Öz Savunma Kuvvetleri deniyor. Aslında Japonlar  son zamanlarda bayağı bir silahlanıyorlar. Ama Almanlar arkalarını Amerikalılara dayadıkları için ve Avrupa'da savaş tehlikesi olan bölge olmadığı için rahatlar. Japonların ise karşılarında Çin denilen bir canavar var mecburlar silahlanmaya Amerikalılar olsa bile. Mesajı Paylaş

Almanya soğuk savaş boyunca çok büyük kara ve hava kuvveti bulundurarak görevini yeri zamanı geldiğinde yerine getirmiştir.  Mesajı Paylaş
beğen

cini büyütmemek gerek rusya ya her silah da bagimlilar

mesela ucak motoru-S400  - Mesajı Paylaş

Liste saçma olmuş, Nükleer silahı olan ülkeler önce listelenmeli, bu liste nükleer başlığı ne kadar uzağa fırlatabildiğine göre düşünülmeli. Denizaltıdan nükleer başlıklı seyir füzesi veya ICBM kabiliyeti varsa katlamalı olarak hesaplanmalı. Sonra diğer ülkeler ve sıralanmalı. Yani japonya o listede pakistandan çok aşağılarda olmalı. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sadece 240 adete yakın F-16 var envanterimizde. F-4' lere daha değinmeden. Mesajı Paylaş

İsrail in sıralamaya bile giremediği listelere gülüp geçiyorum Mesajı Paylaş
beğen

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz