Okuduğunuz Kitaplar

Başlatan Afşar1, 24 Eylül 2018, 15:57:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Abi bravo valla ben bu kadar zaman yaratamıyorum kendime :( Mesajı Paylaş

Alman Taaruzunda Temmuz 1941 Rusyası

Grigoriy Baklanov
KASTAÞ YAYINLARI

Alman orduları Batı Avrupa'yı kasıp kavurup Balkanları da temizledikten sonra sıra -Saldırmazlık Antlaşması yaptığı- ideolojik düşmanı Rusya'ya gelmişti.
Hitler, bin yıllık Almanya'nın geleceğini, Ukrayna'nın bereketli topraklarında görüyordu.
1941 baharında Alman orduları Rusya seferi için yığınağını tamamlamaya çalışıyordu.
...
Çaresizlik içinde çare arayan bu hudut kolordusunun savaşlarında Rusların idari ve askeri perişanlığını, halkın çilekeş yaşantısının öyküsün bulacaksınız.

Mesajı Paylaş

Bu da bitmek üzere...
ABD'de TV programları da yapan bir medyumun ruhlar alemi hakkındaki bilgilerini paylaştığı ilginç bir kitap. Bu konulara ilgi duyanlara tavsiye edilebilir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Çok ilginçtir gençliğinde getirdiği o merak duygusu ile ilk okudugum kitap "Melissa P. -yatakta 100 fırça darbesi" idi tabi her ne kadar bunu söylerken utansamda bu kitabı okuduktan sonra kitap okumanın ne kadar güzel birşey oldugunu farketmiştim. Teşekkürler Melissa. :))
Þuan okumaya başlamayı düşündüğüm kitap  "Koba Abe - başkasının yüzü". Bittiğinde fikirlerimi yazar tavsiye edebilirim belki. İyi günler. Mesajı Paylaş
ムゲン (mugen) - Japonca bir kelime olup ,  Türkçede "sonsuz" anlamına gelir.

Yaklaşık 250 sayfalık kitap üç günde bitti. Oldukça sürükleyiciydi. Yazar Almanya'da yaşan bir Türk. Birgün katıldığı bir ruh çağırma seansı sonrasında bu işe merak salıp edindiği ilginç deneyimleri bizlerle paylaşıyor. Aynı zamanda çocukluğunda ninesiyle birlikte yaşadığı paranormal olaylardan kesitler sunuyor.

Not: Sakın ruh çağırmayı vs denemeyin. İyi varlıklar gelebileceği gibi, hayatınızı karartabilecek kötü varlıkları da başınıza musallat edebilirsiniz! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Helal valla... resmen kitap kurdu oldun:) Biraz daha zorlasan, neredeyse parapsikoloji alanında tez yazacak kıvama geleceksin. Mesajı Paylaş

Bu tarz doğa üstü olaylar hiç gerçekçi gelmiyor. Birde skywolfu tebrik etmek gerek aktif bir okuyucu. Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Bu kitapta yazara katılmadığım bir nokta vardı. Dedi ki ölen kişilerin bir ışık tarafından çekilerek cennete gittikleri vs doğru değil.

Oysa bu konuda yapılan diğer araştırmalar, regresyon çalışmaları, farklı medyumların iletişime geçtikleri ruhlardan alınan bilgiler, ölüme yakın deneyimler yaşayanlar hemen hepsi gerçekten bir tünel ve müthiş huzur veren bir ışık, ışık varlıktan bahsediyorlar.

Yazarın bu kadar kesin konuşmasına rağmen, ruhlarla yaptığı görüşmelerin hiç birinde ölüm anının nasıl olduğunu sormadığı da çok net. Genelde adın ne? Nerede yaşadın? Mesleğin nedir? neden öldün? vs vs..  ;D ;D
Mesajı Paylaş

Sıradaki kitap bu. Bunun da yarısı bitti. Ölüme yakın deneyimler yaşayanlarla ilgili yapılan bilimsel çalışmalardan bahsediyor. Farklı kaynaklardan okuduklarımı doğrular nitelikte farklı kişilerin yaşadığı olayları değerlendiriyor. Gerçekten çok ilgi çekici. Mesajı Paylaş

Biraz farklı bir konuya dalıp zihnimi tazelemek istedim. :)
Bu da bitmek üzere... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz