10 TON SINIFI GENEL MAKSAT HELİKOPTERİ PROJESİ

Başlatan SKYWOLF, 23 Ekim 2018, 22:03:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Buna yorumlarda Mock Up deniyor ama fuarda sergilenen Mock Up değil de daha çok tasarım doğrulaması amaçlı üretilen ilk prototip üretime benziyor. Baksanıza perçinlerle birleştirilmiş bildiğin metal helikopter gövdesi. Bu kocaman fuar fuar gezen TFX gibi bir fuar maketi değil ürün geliştirme aşamalarından mühendislik tasarımı sonrası ilk yerleştirme doğrulama prototipi gibi bir şey inşallah. Ürün geliştirmede ileri sayılabilecek bir safhayı gerektirdiği için fikrimi paylaştım. Bundan sonraki prototipler artık test amaçlı oluyor Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Görebildiğim kadarıyla kimse helikopterin arka kısmını net şekilde fotoğraflayamamış.

Mesajı Paylaş

18 Mart 2024 tarihinde ilk uçuş , 2026 ilk teslimat olacakmış...Palleri katlanıyormuş özellikle deniz kuvvetleri bunu bekliyormuş...
Demek ki donanma helikopteri ihtiyacımız ne olacak diyordum T-925 ile halledecekmişiz...

TUSAÞ CEO'su Temel Kotil'den T925 açıklaması:

"Deniz Kuvvetleri, askerini sahile 18 kişi olarak çıkarıyor. Dolayısıyla Gökbey'den daha büyük bir helikoptere ihtiyacı var.

Onun için helikopteri tasarlarken Deniz Kuvvetleri'nin ihtiyacını göz önüne aldık. Bu helikopterimiz TCG Anadolu'ya inebiliyor, palleri katlanıyor Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Haziran 2023, 08:40:45

Görebildiğim kadarıyla kimse helikopterin arka kısmını net şekilde fotoğraflayamamış.

Mesajı Paylaş

Birde şöyle burnuna gattling topu koysalar ne iyi olur Mesajı Paylaş

Ön Prototip gibi duruyor. Burun, genel dizayn da çok iyi maşallah.
Sadece çok sayıda ihtiyaç duyulan bu kuşun, motor tefariği beni düşündürüyor. Mesajı Paylaş

Küçük bir data verileri vardı bu helikopterin boyut ağırlık taşıma kapasitesi gibi neden kimse merak edip fotolamamış anlamadım ki... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz