SİPER: Milli Uzun Menzilli Bölgesel Hava Savunma Sistemi

Başlatan Cetin, 31 Ekim 2018, 16:15:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı YapSİPER hava savunma sistemi envantere girmeye hazırlanıyor.

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, SAHA MBA Üst Düzey Bürokrat ve Sektör Liderleri Eğitimi kapsamında yaptığı sunumda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bu bağlamda Akyol, SİPER Ürün-1 hava savunma sisteminin envantere kazandırılmasına çok az bir süre kaldığını açıkladı. Akyol, "GÜRZ sistemini birkaç yıldır çalışıyorduk ancak sözleşmesi yeni başladı. Sonrasında GÖKDEMİR gelecek. SİPER Ürün-1 envantere girmeye gün sayıyor. SİPER Ürün-2 yolda geliyor." ifadelerini kullandı.

Bu kapsamda 2023 yılının sonunda  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaçları kapsamın başlatılan "SİPER Ürün-1 ve HİSAR Projelerinin Seri Üretim Sözleşmeleri İmza Töreni" gerçekleştirilmişti. Yapılan sözleşme ile birlikte Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi SİPER Ürün-1'in kabul faaliyetlerinin Mayıs 2024'e kadar tamamlanacağı, seri üretim kapsamında teslimatların ise Ocak 2026'da başlayacağı açıklanmıştı.

Göksur da Gürz ün deniz platformu versiyonunu yapmaya calısıyoruz.

Mesajı Paylaş
]

Biz siper sistemine geçici balistik füze engelleme kabiliyeti açısından

Pac3 yada Aster blok1 nt füzesi alsak bizim bataryalara entegre etsek olmaz mı? Bu bize tüm srbm'lere karşı koruma sağlar.

Yalnız bu füze rampaları dağıtık mimari derken merkez radardan bir 50 km uzağa yerleştirmek lazım dağıtık mimari buna izin verir mi? Bilmiyorum Mesajı Paylaş

Arkadaşlar biz ruslardan S400leri alınca, S350 hava savunma sistemleri aldık mı? Aranızda bilen var mı? Mesajı Paylaş

Yo resmi olarak s350 vityaz temin ettiğimize dahi bir bilgi kırıntısı yok Mesajı Paylaş

150 milyon dolar satis yapilmis siperden  bir ülkeye Mesajı Paylaş

Acaba hangi ülkeye satıldı orasını çok merak ettim. Fiyatı da çok düşük. Dışarıdan bir yerden almaya kalksak en az 2 milyar $'dan başlar. Mesajı Paylaş

Siper yerine Çek lerle ortak satılan Hisar la karıştırmış olabilirler mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Türkay - 06 Ağustos 2024, 12:04:34
Siper yerine Çek lerle ortak satılan Hisar la karıştırmış olabilirler mi?

Bunu biraz açıklar mısınız? Belki bir prosedür gözümden kaçmış olabilir Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz