2018 Yılın Üyesi

Başlatan SKYWOLF, 15 Kasım 2018, 17:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Normalde BATTLESTAR diyecektim ama serkan daha istekli gibi.. serkan diyorum=) Birde esprili yorumlarını sevmeye başladım renk katıyor. Mesajı Paylaş

Þu anki durum...

Raptor44: 1+1+1+1+1

BATTLESTAR: 1+1

Yabgu: 1+1+1

Serkan: 1+1

Partikül: 1

AVCI: 1

Skywolf: 1+1+1

Bir sonraki sayfaya geçtiğimizde tabloyu güncelleyeceğim.
Haydi bakalım arkadaşlar, görüşlerinizi ve oylarınızı bekliyoruz. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

beğen

Putty +1 diyorum gereksiz polemik yerine konuya odaklı yazdığında yorumlarını okumayı seviyorum. Mesajı Paylaş

''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Oylamayı artık yavaş yavaş sonlandıralım diyorum. Oy vermek isteyen arkadaşların hafta sonuna kadar zamanları kaldı. Son durum aşağıdaki gibi...

Raptor44: 1(Skywolf)+1(fatihvskamil)+1(Hannibal)+1(Fırtına06)+1(Canik)

BATTLESTAR: 1(Partikül)+1(Afşar1)

Yabgu: 1(Raptor44)+1(Alpagu)+1(Marmara)

Serkan: 1(TCG Dumlupınar)+1(material)

Partikül: 1(Tigerfish)

AVCI: 1(Uyvar)

Skywolf: 1(BATTLESTAR)+1(uzasem06)+1(Alp)

Þimdiye kadar verilen oylar ve oy verenler bu şekilde. Gözümden kaçan bir şey varsa belirtirseniz memnun olurum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bence AVCI nın hakkı şaka bir yana
Benim oylar avcı nın olsun Mesajı Paylaş
beğen

BATTLESTAR +1 diyorum. Adam haklı kardeşim. Tasarımlar modern ve iyi değil. Mesajı Paylaş

Nasıl oy kullanıyoruz peki ben bulamadım da. Mesajı Paylaş

Fırtına burada adayını yazman yeterli. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz