Bayraktar Taktik İHA

Başlatan AVCI, 17 Mart 2013, 13:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TB 2 nin gemiden atılabilicek şekilde modifiye edildiğini düşünsenize bir çok iyi olur Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Altı adet Bayraktar TB2 SİHA daha envantere girdi

Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) tarafından yapılan açıklama ile güvenlik güçlerinin kullanımı için envantere 6 adet daha Baykar imalatı Bayraktar TB2'nin katıldığı bildirildi.

SSB tarafından verilen bilgide Silahlı İHA'arın kabul işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Halen Kara Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü envanterinde Bayraktar TB2'ler bulunuyor. Bugüne kadar teslim edilen Bayraktar TB2 sayısı ise 62'ye ulaştı.

BOZOK TESTLERİ BAÞARILI

Geçtiğimiz günlerde Bayraktar TB2 SİHA'ların kullandığı mühimmatlara BOZOK da eklendi. Atış testleri geçtiğimiz hafta Saros'ta başarıyla yapıldı. TB2'den atılan BOZOK, hedefini 12'den vurdu.

TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen akıllı mühimmat BOZOK, Lazer Güdümlü Minyatür İHA Mühimmatı. Toplam 16 kilogram ağırlığa sahip mühimmat, yarı aktif lazer araycı başlığa sahip. 120 mm çapındaki mühimmat 9 kilometre menzilli.

http://www.kokpit.aero/bayraktar-tb2-teslimat-bozok Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 03 Kasım 2018, 11:27:29
Altı adet Bayraktar TB2 SİHA daha envantere girdi

Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) tarafından yapılan açıklama ile güvenlik güçlerinin kullanımı için envantere 6 adet daha Baykar imalatı Bayraktar TB2'nin katıldığı bildirildi.

SSB tarafından verilen bilgide Silahlı İHA'arın kabul işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Halen Kara Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü envanterinde Bayraktar TB2'ler bulunuyor. Bugüne kadar teslim edilen Bayraktar TB2 sayısı ise 62'ye ulaştı.

BOZOK TESTLERİ BAÞARILI

Geçtiğimiz günlerde Bayraktar TB2 SİHA'ların kullandığı mühimmatlara BOZOK da eklendi. Atış testleri geçtiğimiz hafta Saros'ta başarıyla yapıldı. TB2'den atılan BOZOK, hedefini 12'den vurdu.

TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen akıllı mühimmat BOZOK, Lazer Güdümlü Minyatür İHA Mühimmatı. Toplam 16 kilogram ağırlığa sahip mühimmat, yarı aktif lazer araycı başlığa sahip. 120 mm çapındaki mühimmat 9 kilometre menzilli.

http://www.kokpit.aero/bayraktar-tb2-teslimat-bozok
Yine mi star safire 🤔 Mesajı Paylaş

Alıntı YapTar Milus
‏ @TarMilus

Ukroboronprom ile Bayraktar İHA üretimi (ve muhtemelen lokalizasyonu) konusunda anlaşma imzalanmış. Ukraynalı kaynakların aktardığına göre üretimi Antonov gerçekleştirecek.

https://twitter.com/TarMilus/status/1059111359982510080
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 04 Kasım 2018, 19:45:01

Alıntı YapTar Milus
‏ @TarMilus

Ukroboronprom ile Bayraktar İHA üretimi (ve muhtemelen lokalizasyonu) konusunda anlaşma imzalanmış. Ukraynalı kaynakların aktardığına göre üretimi Antonov gerçekleştirecek.

https://twitter.com/TarMilus/status/1059111359982510080
Bütün Anka ve tb2 fotolarında flir gizleniyor bilerek mi yapıyorlar tam adamın kafası fliri kapatıyor. Mesajı Paylaş

TB2 SIHA Ukrayna satın almış.
Kaynak ukraynadan bir site fakat twitterden link alamadım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Afşar1 - 06 Kasım 2018, 15:43:30
TB2 SIHA Ukrayna satın almış.
Kaynak ukraynadan bir site fakat twitterden link alamadım.

Birden fazla kaynakdan doğrulandı bu haber sadece ordamı burdamı üretilecek o net değil ancak tb2 satışı gerçekleşmiş hayırlı olsun. Mesajı Paylaş

Hayırlı olsun. Bu satışı başkaları da takip eder inşallah. Mesajı Paylaş

Biz Türkiye ye hiç konduramıyoruz ama bizde ABD gibi her önüne gelene iha satmıyoruz bundan bizim forum olarak pek haberimiz yok. ABD satmıyor hadi Allah pazara bak biz satalım diye bir şey yok. Bizde satmıyoruz muhtemelen herkese. Mesajı Paylaş
beğen

Çok güzel bir gelişme ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz