Bayraktar Taktik İHA

Başlatan AVCI, 17 Mart 2013, 13:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Baykar iyi çalışıyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bayraktar Taktik Blok 2 İHA Sistemi Kabul İşlemleri: TAMAM!

KaleBaykar tarafından 6 Ocak 2012'de başlatılan Bayraktar Taktik İHA Blok B Geliştirme Projesinde kabul işlemleri başarıyla tamamlandı.

http://kokpit.aero/bayraktar-teslim-edildi Mesajı Paylaş

6 Bayraktar göreve hazır. ;) Mesajı Paylaş

Bu projelere emegi geçen herkezi candan tebrik ediyorum. Gurur duyuyorum ve heyecanlaniyorum. Neredeydik, nerelere geldik. Mesajı Paylaş
Ileri teknolojiler sihirlidir. Arthur C. Clarke

Kara Kuvvetleri Komutanı Bayraktar'ı inceledi!
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Savunma Sanayi Müsteşarlığı (SSM) tarafından kabul testleri yapılan Bayraktar TB2 İnsansız Hava Araçları'nı görmek üzere İpsala'ya gitti.

Kara Kuvvetleri Komutanı Bayraktar'ı inceledi!
Helikopterle İpsala'da bulunan askeri birliğe inen Orgeneral Hulusi Akar'ı karşılayanlar arasında Baykar Makine yetkilileri de vardı. 20 Mart'ta gerçekleştirilen brifingin ardından önce yer kontrol ünitesini gezen Orgeneral Akar, burada menzil ve sistemler hakkında bilgi aldı. Daha sonra TB2 adı verilen hava araçlarını inceleyen Orgeneral Akar'a, 1. Ordu Komutanı eşlik etti.

BİRİNCİ KABUL TAMAM!

Yerli tasarım ve sistemlere sahip olan hava aracı Bayraktar, test uçuşları sırasında havada kalma rekoru kırmıştı. İlk 6 uçağın teslimatının ardından SSM ikinci paket konusunda çalışmalar yapıyor.

http://kokpit.aero/bayraktar-ziyareti Mesajı Paylaş

İlk defa milli bir hava aracı ADS-B sistemi ile uçuş takibi yapıldı

Baykar Makina tarafından geliştirilen Taktik İnsansız Hava Aracı Bayraktar ilk defa ADS-B sistemi ile Keşan Askeri Havaalanı'ndan havalanarak başarılı bir test uçuşu gerçekleştirdi. ADS-B sistemi ile Bayraktar İHA sivil hava sahasında takip edilebilecek.
http://kokpit.aero/bayraktar-ads-b-sistemi-ile-uctu Mesajı Paylaş

ADS B nin ne olduğunu açıklayabilecek olan var mı ? Mesajı Paylaş

25.04.2015 tarihinde Bayraktar Block II nin faydalı yükle (Flir) yaptığı uçuş testleri.

Mesajı Paylaş

İyi bir çeviri yapabilecek olan var mı ?

Alıntı YapBaykar has its eye on various upcoming tenders to help development of the system, including a newly released request for information for an armed version.

The company says it has already established the necessary critical subsystems for an armed version within the current project, so meeting such a requirement would principally involve building a larger airframe to integrate these onto.

Also in development are larger versions of the Bayraktar Mini UAS. Bigger versions and different payloads (such as RF microwave products) are all at the conceptual stage.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz