Bayraktar Taktik İHA

Başlatan AVCI, 17 Mart 2013, 13:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TB2/S Test uçuşu, Hayırlı olsun.

Mesajı Paylaş

Rus gazeteciler İHA üretim tesisi çevresinde izinsiz çekim yaparken yakalandılar
Rus haber kanalı NTV'ye bağlı muhabir Aleksey Petrushko ve kameraman Ivan Malyshkin, İstanbul'da İHA üretim tesislerinin çevresinde izinsiz çekim yaparken gözaltına alındı. Dışişleri Bakanlığı, gazetecilerin akreditasyon olmadan izinsiz bir şekilde çekim yaptığını ifade etti.

https://www.yenisafak.com/dunya/rus-gazeteciler-iha-uretim-tesisi-cevresinde-izinsiz-cekim-yaparken-yakalandilar-3588096 Mesajı Paylaş

Satcom entegreli tb2 daha önce uçmustu. Role istasyonun menzili dışında uçtuğu flight radar da ortaya çıkmıştı ama bayraktar sessiz kalmıştı.
Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Savaş Var Denildiğinde Biz;

Benim şöyle bir fikrim var...

Örneğin , Yuanistan özelinden konuşursak;
Yunanistan hava üslerinin konumları,hangarları,sabit radar tesisleri,askeri limanları vs. sabit olar belli.

Herhangi bir savaşta hedef bilgileri , gps olarak bu konumlar iha ve dron'lara yüklenirse otomatik bir şekilde sürü saldırısı yapılabilir mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 05 Aralık 2020, 13:40:26
Benim şöyle bir fikrim var...

Örneğin , Yuanistan özelinden konuşursak;
Yunanistan hava üslerinin konumları,hangarları,sabit radar tesisleri,askeri limanları vs. sabit olar belli.

Herhangi bir savaşta hedef bilgileri , gps olarak bu konumlar iha ve dron'lara yüklenirse otomatik bir şekilde sürü saldırısı yapılabilir mi?

Yunanistan özelinden konuşursak bize yakın adalarındaki sabit radar tesisleri aşırtma atışlarla vurulabilir ama alpagu kargu için uzak kaçar. Ancak; o adaya casus olarak sızıp görünmeyen bir mesafeden bu tesisler kullanılmaz hale getirilebilir. SİHA'lar da irtibat kurulmaksızın basit bir görev tanımıyla bunları yapabilir. Harita alımı için kullanılan İHA'lar bile belli bir uçuş planı ile hem uçuş hem çekim yaparak bu görevi yerine getirip geri gelebiliyor. Mesajı Paylaş

]

Bu iş İran geçit törenlerine benzedi iyice...
Motosikletli askerler de geçişe katılırsa tam Acem işi olur... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz