Bayraktar Taktik İHA

Başlatan AVCI, 17 Mart 2013, 13:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu tot ile pulat'ın karşılığı verilmiş olunuyor herhalde. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Ukrayna uçurunca Rusya çakacak füzeyi düşürecek. Mesajı Paylaş
beğen

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Katar Silahlı Kuvvetleri Komutanı, Baykar tesislerini ziyaret etmiş.

Mesajı Paylaş

Adama yarım metre boyunda çerçeveli Ay fotosu hediye ediyorsun. Resmi bir hediye olduğundan kanunen saklanması gerekiyordur. Biraz anlayışlı olmak lazım koskoca fotoyu nasıl saklasınlar bin yıl bir fabrika gezisi yüzünden. Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 24 Mart 2019, 16:01:24
Adama yarım metre boyunda çerçeveli Ay fotosu hediye ediyorsun. Resmi bir hediye olduğundan kanunen saklanması gerekiyordur. Biraz anlayışlı olmak lazım koskoca fotoyu nasıl saklasınlar bin yıl bir fabrika gezisi yüzünden.

Katar'in proseduru ne bilmem ama normali belli bir bedelin altindakiler sahsi hediye olarak kalabiliyor. Ustundekiler ise devlet hesabina kabul ediliyor. Cok begendiysen devlete bedelini odeyip aliyorsun. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Baykar Makina tarafından Türk Donanmasının ihtiyaçları doğrultusunda üretimi tamamlanan Bayraktar TB2 İHA/SİHA'ların kabulleri yapıldı.

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir sosyal medya hesapları üzerinden, "Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edilmek üzere beş adet Bayraktar TB2 İHA/SİHA'nın kabulünü gerçekleştirdik." paylaşımını yaptı.

İlk olarak geçtiğimiz yıl Aralık ayında Baykar Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar tarafından teslimatı duyurulan Bayraktar TB2'ler hali hazırda Ege Denizi üzerinde keşif ve gözetleme faaliyetlerine devam ediyor. Türk Deniz Kuvvetleri'ne toplamda 10 adet İHA/SİHA teslim edilecek.

http://defenceandtechnology.com/2019/04/04/turk-donanmasina-bes-bayraktar-daha/ Mesajı Paylaş

Cehaletimi mazur görün ama Deniz Kuvvetlerinde bu boyda bir SİHA gereksinimi hangi görev için düşünülüyor olabilir? Yani taşıyabileceği mühimmat boyutları belli... Aklıma gelen şeyler çok elzem olmayan şeyler genelde. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz