Tanışalım

Başlatan SKYWOLF, 20 Kasım 2018, 12:43:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Merhabalar, hoş geldiniz:) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Bukrek - 20 Temmuz 2019, 12:53:05
Herkese merhaba. Adım Serdar. Bursada yaşıyorum. Fizik öğretmeniyim. Amatörce savunma sanayini önce gazete ve dergilerden (Savunma ve havacılık gibi. Uçantürk gibi) sonraları da ilgili sitelerden ortaokul döneminden beri takip ediyorum. Hayatın içinde bazen sıkı bazen yavaş ama genelde savunma sanayini takip ettim.

Hoşgeldiniz, güzel bir forum deneyimi geçirmenizi dilerim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 20 Temmuz 2019, 15:34:56
Alıntı yapılan: Bukrek - 20 Temmuz 2019, 12:53:05
Herkese merhaba. Adım Serdar. Bursada yaşıyorum. Fizik öğretmeniyim. Amatörce savunma sanayini önce gazete ve dergilerden (Savunma ve havacılık gibi. Uçantürk gibi) sonraları da ilgili sitelerden ortaokul döneminden beri takip ediyorum. Hayatın içinde bazen sıkı bazen yavaş ama genelde savunma sanayini takip ettim.

Hoşgeldiniz, güzel bir forum deneyimi geçirmenizi dilerim.

Teşekkür ederim. Hoş bulduk. Mesajı Paylaş

Merhabalar, Adım Kaan, şu anlık havacılık ve uzay mühendisliğinde öğrenciyim ve Defence Turk dergisinde çevirmen editörlüğe başladım. Lisenin başından beri savunma sanayiyi her daldan öğrenmek için gayret ediyorum.

Başka bir forumda oldukça adaletsiz moderasyonun kurbanı olmuştum fakat burada ortam daha samimi duruyor bu yüzden buradan umutluyum. Mesajı Paylaş

Hoşgeldin.

Alıntı yapılan: Al Lablabi - 10 Ocak 2021, 23:18:24
Lisenin başından beri savunma sanayiyi her daldan öğrenmek için gayret ediyorum.

Kesinlikle bizdensin.  :) :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Merhabalar Herkese,
Müsaadenizle bende kısaca kendimi tanıtayım. İsmim Doğan 56 yaşındayım. İstanbul da tekstil makinelerine yedek parça imalatı yapan bir işletmem var. Forumunuzu dün tesadüfen gördüm ve üye olmak istedim. Askeri Savunma sanayine merakımdan ziyade sivil savunma beni daha ilgilendiriyor. Gördüğüm kadarı ile sivil silahlar hakkında bir bölüm yok belki de var ben göremedim. Yoksa umarım o da olur. Çünkü sivil savunma en az askeri savunma kadar önemlidir. Çünkü savaşta bir yeri bombalarsınız ama askerinizin postalı değmeden orası sizin olmaz işte sivil savunma askeri savunmaya destek için orada devreye girer bu sebeple de çok önemlidir. Neyse tanışma faslında fazla uzatmayalım. Saygılar. Mesajı Paylaş

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Hoş bulduk. teşekkürler.. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz