Türkiye'nin Tek Gerçek Savunma Forumu DefenceTürk

Başlatan BATTLESTAR, 30 Aralık 2018, 23:23:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ben sadece bu forumu aktif olarak kullanıyorum lakin o Cumhurbaşkanına yakın ismin size patlamasıda enteresan illa savunmak zorunda değilsiniz ki Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Þurada cemiyette ucubelik bile sayılabilecek gariplikte ortak hobisi olan adamlarız bir birimizi yiyoruz. Ben savunma forumuna girdiğimi bile saklıyorum eşten dosttan nasıl anlatacaksın tankları topları sevdiğini. Öyle bir hobimiz varki cemiyette mevzu açsak millet garip garip bakıyor. Bir birinin dilini anlayan bir avuç adamız ondada bir birimizi yiyoruz. En çok seveceğimiz adamlara nefret üretiyoruz. Kızdığın adamlar hobin ortak gerisinin ne kıymeti varki adama küsüyon kızıyon. Bu sevgi mesajlarım yılın üyesi seçiminde dikkate alınır umarım Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: UYVAR - 01 Ocak 2019, 19:21:41
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Ocak 2019, 19:13:17
Güzel düşüncelerin için teşekkürler BATTLESTAR. O arkadaşları tanımıyorum, ama belki bir yanlış anlama söz konusudur.

Sadfor için değil, trmilitary için trbizans demiştim.

Sen de o siteye trbizans tabirini kullanmistin sky. Ne degisti simdi?
Sadfor için değil, trmilitary için trbizans demiştim. Çünkü o zamanlar öyleydi. Þu an bahsi geçen Sadfor hiç bilmiyorum. Bilmediğim için üyelerini de tanımıyorum. Tanımadığım kişiler hakkında kesin yargı içeren yorumlar yapamam.

Bu tarz konular kısa sürede dedikodu merkezine dönüşüyor.   ::)

Bu arada Serkan'a +1 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Ocak 2019, 20:32:46
Güzel düşüncelerin için teşekkürler BATTLESTAR. O arkadaşları tanımıyorum, ama belki bir yanlış anlama söz konusudur.

Sadfor için değil, trmilitary için trbizans demiştim. Çünkü o zamanlar öyleydi. Þu an bahsi geçen Sadfor hiç bilmiyorum. Bilmediğim için üyelerini de tanımıyorum. Tanımadığım kişiler hakkında kesin yargı içeren yorumlar yapamam.

Bu arada Serkan'a +1

Dikkatli okursan ayni ekibin oldugunu soyledi. Benden de -1 serkana. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

trmilitary için nihai yorumum şöyle. Türk milletinden oluşan bir cemiyetin var ise deveye diken insana ... politikası işe yarıyor. Trmilitary buna güzel bir örnek. Kızıyoruz ediyoruz ama sonuçta artık izlenesi bir forum oldu bir şekilde bunu başardılar ata ata haksızlık ede ede neyse artık ama sonuçta oldu yani. Burada karmaşık bir sosyolojik durum var onun hakkını teslim etmek gerek. 2 tane hırsızı yakalamak için on potansiyeli olanı hapse atarsan sokaklar tertemiz olur Trmilitary bunu başarıyor. 8 tane feda edilmiş kimin umrunda önemli olan 2 tane kötüyü yakalamak.  Gördükleri iltifattan insanlarında bunu sevdiği anlaşılıyor. Bende orada mimliyim ama seviyorum o siteyi yinede. Burayıda seviyorum sadforuda ben her siteyi severim atsalarda atmasalarda Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: UYVAR - 01 Ocak 2019, 20:39:28
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Ocak 2019, 20:32:46

Bu arada Serkan'a +1

Dikkatli okursan ayni ekibin oldugunu soyledi. Benden de -1 serkana.

Biliyorum öyle dediğini. Ama benim bizas dediğim zamanki kişiler mi, onu bilmiyorum!
Sanıyorum bu defa anlatabildim.  ::) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

O tarzi TRMilitary icin kullanmisti. O günü ben dün gibi hatirliyorum. Mesajı Paylaş

Diğer savunma forumları hakkında iyi veya kötü diyebilecek durumda değilim çünkü aktif üyeleri değilim.
Sizler kadar bu forumun eski  üyesi olmamamle birlikte üyelik başlangıcımdan şimdiye kadar geçen süre dahilindeki izlenimim forumumuzun kalitesinin oldukça iyi olduğudur.

Öncelikle formumuzda konularında çok bilgili üyeler mevcut olduğu kadar, daha junior üyelerin de her zaman fikirlerini serbestce dillendirip savunabilecekleri ortam mevcut.

Forumumuzun en sevdiğim tarafı ise divercity /değişik fikirlerin tartışılabir olabilmesi.

Bu arada bu forumu yönetmekte olan arkadaşlara da hakkını vermek gerek . ''Teşekkürler''

bu formun hiç iyileştirilebilecek tarfı yokmu ? elbette olmalı. ''iyileştirilmesini istediğiniz veye eksik olduğuna kanaat getirdiğiniz konuları sanırım bu başlık veya daha uygun görülebilecek bir başlık altında dillendirebilirsiniz diye düşünürüm''

Mesajı Paylaş

Her forumun kendine has bir yapısı var. Üyeler ve yöneticileri arasında zamanla kendi kültürleri oluşuyor. Bu kültür herkese uymayabiliyor. Eğer uymuyorsa forumu terk etmek gerek. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz