BS-101 projesi hakkında bilgisi olan var mı?

Başlatan yakusha, 21 Ocak 2019, 23:00:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BS-101 projesi hakkında bilgisi olan var mı?

En son MSI dergisinde bir bir atıf dışında proje hakkında detay bilgi bulamıyorum. Mesajı Paylaş
  • Gösterim 7,279 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 5 Yanıtlar

beğen

Hiç duymadım ilk defa sizden duyuyorum biraz açıklayabilir misiniz Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Baykar, Bayraktar aracı üstüne MİT için sinyal istihbarat ihası geliştirilmesi diye MSI dergisinde görmüştüm. Ürünler teslim edildi mi veya hiç bilgisi olan var mı diye merak ediyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: yakusha - 23 Ocak 2019, 02:56:33
Baykar, Bayraktar aracı üstüne MİT için sinyal istihbarat ihası geliştirilmesi diye MSI dergisinde görmüştüm. Ürünler teslim edildi mi veya hiç bilgisi olan var mı diye merak ediyorum.
Teşekkürler açıklama için enteresan ve bir o kadarda işe yarar gözüküyor Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

"...Ne merhamet dileniriz ne de
mucize; yaşayacağız, öleceğiz..."

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz