Hoveyzeh Seyir Füzesi

Başlatan SKYWOLF, 03 Şubat 2019, 14:31:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hoveyzeh Seyir Füzesi

İran'ın +1350km menzile sahip olduğu iddia edilen yerden fırlatılan seyir füzesi!

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 5,711 
  • Yabancı Roket, Füze, Mühimmat Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 19 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Menzil konusunda doğru söylediklerini düşünüyorum lakin güdüm sistemini nasıl çözdüler onu merak ediyorum İran bu teknolojiye sahip mi Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

iran rusların füzesini  biz yaptık deyip dunyayimi yoksa başka kimi kaldırdılar bilen varmı Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 03 Şubat 2019, 16:53:03
iran rusların füzesini  biz yaptık deyip dunyayimi yoksa başka kimi kaldırdılar bilen varmı

Kendilerini kandırıyorlar. "  Bizim seksi balistik füzelere bize kimse yan  bakamaz " reklamını Fejir saldırılarıyla gördük. Deir Er Zor 'u hedef alırken 70 Km kuzey doğusunda indiler ne hikmetse. Mesajı Paylaş

Adamlar aya gidecek neredeyse sizi bir türlü inandıramadılar Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 03 Şubat 2019, 15:20:20
Rus Kh-101

Son resim hariç hepsi Kh-55 füzesi.

Kh-55 uzunluğü yaklaşık 6m iken Kh-101 uzunluğu 7.5m.

Kh-101

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan - 03 Şubat 2019, 19:06:22
Adamlar aya gidecek neredeyse sizi bir türlü inandıramadılar

Inandıramadılar maalesef. Inandırabilseler ilk işim sana aya rezervasyon yaptırmak. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 03 Şubat 2019, 21:22:57
Alıntı yapılan: serkan - 03 Şubat 2019, 19:06:22
Adamlar aya gidecek neredeyse sizi bir türlü inandıramadılar

Inandıramadılar maalesef. Inandırabilseler ilk işim sana aya rezervasyon yaptırmak.
İnandın diyelim yarın İran ın aya gideceğine bana nasıl rezervasyon yapıcan öyle bir şey oluyormu teknik olarak. Espirinin içerikle tutarlılığı yok. Mesajı Paylaş
beğen

gercekden ben ınanıyorum diyen varmı merak ediyorim Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz