ATAK II AĞIR SINIF TAARRUZ HELİKOPTERİ PROJESİ

Başlatan Raptor44, 09 Şubat 2018, 17:58:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

]

İran kepazeliğini geçti bu mock-up olayı...

Hadi T-929 ortaya çıkmadan önce mock-up sergiliyorsunuz onu anladık yahu artık T-929 ortaya çıktı-motor çalıştırıldı hâlâ T-929 ile hiçbir benzerliği olmadığı ortaya çıkan bir maketi sergilemenin ne anlamı var?

Bitse de kurtulsak şu seçimler.... Mesajı Paylaş

müjdeli haber için bir beğeni ateşledim Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Þimdi bunu kuaför koltuğuna oturtup iyi bir saç-sakal-kıl-tüy imajına sokmak lazım... Uçtu ama yine açık ara en çirkin helikopter...

Emeği geçen mühendislerimizi can-ı gönülden kutluyorum... :D :D :D Mesajı Paylaş

devasa bu yahu. 30mm top bile arı iğnesi gibi duruyor. Mesajı Paylaş

Yanlış anlamayın ama tipi biraz Çin helikopterlerini andırıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 28 Nisan 2023, 18:34:46
ATAK II T929 ilk uçuşunu yaptı.

Eyyyy ''seçimler'' sen nelere kadirsin :)

yahu daha dün, ilk defa motor çalıştırdı... ne çabuk ilk uçuş gerçekleştirildi!

İnşallah işi acele getirip de bir yanlışlık ya da kaza/belaya maruz kalmayız.

Yalnız bana öyle geliyor ki, bu tasarım olayı da aceleye getirilmiş gibi bir hava sezinliyorum.

Sanki ''seçimlere kadar bir helikopter yapalım da nede olsa sonradan tasarım değişiklikleri yaparız!'' gibi anlayış var zannedersem.

Başka türlü ATAK-2 tasarımı için bir izah getiremiyorum maalesef!.. beklentilere hiç cevap veremedi. Gerçi heli- üstünde koskocaman DENEYSEL yazıyor olsa da... Bakalım bu işin sonunda nasıl bir canavara sahip olacağız? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz