IDEF 2019

Başlatan SKYWOLF, 02 Mart 2019, 18:41:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF 2019, 14'üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı

Ziyaretçi ön talep formu site üzerinden ktif hale getirilmiş.

https://davetiye.tuyap.online/idef.php

Başvuru yapabilen var mı? Mesajı Paylaş
  • Gösterim 71,558 
  • Fuarlar, Geziler ve Tatbikatlar / Expositions, Travel and Military Exercises
  • 382 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Size bu konuda özel mesaj attım geldimi
Formu doldurduktan sonra karşınıza bu çıkıyor
Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Bana bu forumda çalıştığımı gösteren bir belge veya kaşe lazım size bu konuda özel mesaj atmıştım Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Haklısın ama biz bir şirket değiliz ki! Kaşemiz yok! Nasıl yaparız bilemedim. Organizatörle görüşmek işe yarayabilir belki. Hafta sonu bitince girişimde bulunalım. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ne güzel bir dahaki sefere parmak izi veya dna örneği isterler artık...ne güzel biletleri temin edip gidiyorduk ne gereği vardı bu hale getirmenin ? Mesajı Paylaş
Efendiler! Memleketimizin ellide biri değil, her tarafı tahrip edilse, her tarafı ateşler içinde bırakılsa, biz bu toprakların üstünde bir tepeye çıkacağız ve oradan savunma ile meşgul olacağız.

1920 (Atatürk'ün S.D. I, s. 78)

fuar günü gelince bu gevşiyor vatandaş kapılarda girmesinmi fuara durumu oluyor merak etmeyin. Sonuçta herkes biletini alır rahat olun sitesinden kaydını yapana bilet gelir Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 03 Mart 2019, 14:34:34merak etmeyin. Sonuçta herkes biletini alır rahat olun sitesinden kaydını yapana bilet gelir
Gecen sene bir arkadaşı beraber gidelim diye ikna edip form doldurduk. Elemanın bu işlerle hiç alakası yok kabul edildi ben kabul edilmedim. Herhalde tipden kaybediyoruz. Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Boyle seylere gerek yok ki, ben taa Hollandadan geldim hicbir zorluk olmadan IDEF'e girdim bildiginiz gibi.

Istenilen sadece kart visit, calistigin firmanin kart visitini getir ya da "Defenceturk" Adina kart visit bastirin yeter bence. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: OKÇULAR - 03 Mart 2019, 15:42:09
Alıntı yapılan: serkan - 03 Mart 2019, 14:34:34merak etmeyin. Sonuçta herkes biletini alır rahat olun sitesinden kaydını yapana bilet gelir
Gecen sene bir arkadaşı beraber gidelim diye ikna edip form doldurduk. Elemanın bu işlerle hiç alakası yok kabul edildi ben kabul edilmedim. Herhalde tipden kaybediyoruz.

😂😂😂

Yani referanslarınız geçersiz. Mesajı Paylaş

Yılın adamlarısınız fuara giremiyonuz  ;D Mesajı Paylaş
beğen

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz