IDEF 2019

Başlatan SKYWOLF, 02 Mart 2019, 18:41:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Drone ile girin. Kapida durup goruntu alirsiniz 🤣 Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

19 yaşındayım ilk okuldan beri savunma sanayi ile ilgilenir, forumlarda fink atar, arada yönetici abilerimi kızdırır ban yer yeni üyeliklerle tekrar girerim  ;D ufakken ailem göndermez fırsat olmaz ideflere gidemez ama hayaliyle yatıp kalkardım. Þimdi nispeten hür bir hayat yaşıyorum gidecek olan üstatlarımdan ricam tabiri caizse şöyle beni elimden tutup gezdirseniz işin teknik kısmıyla ilgili yorumlarını bizzat sizlerden duysam mümkün müdür acaba ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Alpagu - 03 Mart 2019, 21:54:20
19 yaşındayım ilk okuldan beri savunma sanayi ile ilgilenir, forumlarda fink atar, arada yönetici abilerimi kızdırır ban yer yeni üyeliklerle tekrar girerim  ;D ufakken ailem göndermez fırsat olmaz ideflere gidemez ama hayaliyle yatıp kalkardım. Þimdi nispeten hür bir hayat yaşıyorum gidecek olan üstatlarımdan ricam tabiri caizse şöyle beni elimden tutup gezdirseniz işin teknik kısmıyla ilgili yorumlarını bizzat sizlerden duysam mümkün müdür acaba ?
Kendimi üstat olarak görmesem de eğer katılım için izin alırsam beraber gezebiliriz Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Skywolf kendine kartvizit bastırıp arka yüzüne "hamili kart yakinimdir" yazsın bu şekilde savunma bakanlığına kadar çıkabiliriz Mesajı Paylaş
Efendiler! Memleketimizin ellide biri değil, her tarafı tahrip edilse, her tarafı ateşler içinde bırakılsa, biz bu toprakların üstünde bir tepeye çıkacağız ve oradan savunma ile meşgul olacağız.

1920 (Atatürk'ün S.D. I, s. 78)

Ben şimdi doldurdum bakalım ne olacak.
Geçen sene katılmıştım heralde bu sene onu referans alıp tekrar onay vermelerini umuyorum.
3 Mayısta katılacağım.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 02 Mart 2019, 18:41:51
IDEF 2019, 14'üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı

Ziyaretçi ön talep formu site üzerinden ktif hale getirilmiş.

https://davetiye.tuyap.online/idef.php

Başvuru yapabilen var mı?
Mesajı Paylaş

Kaydımı yaptım. Mesleki olarak Kartımı, Antetli-İmzalı onay ve dilekçemi, Kamu belgeleri vs aldığı kadar doldurdum. Başkan kadar mavi gözlerim olmasa da Yakışıklı (daha az ağarmış saç gözüken ) bir resim attım. Yine almazlarsa kapıda akşam haberlere çıkacak vukuat işleyecem.

Yahu seneler önce Ankara da ki Fuara katılmıştım. Organizenin İstanbul'a gelmesi bana yaramadı.    Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Girebilirsem eğer ben bu sefer gemileri gezip öyle fuara gireceğim.
Mesajı Paylaş

Lütfen bol fotoğraf çekin ve çok soru sorun. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: OKÇULAR - 04 Mart 2019, 15:28:03
Kaydımı yaptım. Mesleki olarak Kartımı, Antetli-İmzalı onay ve dilekçemi, Kamu belgeleri vs aldığı kadar doldurdum. Başkan kadar mavi gözlerim olmasa da Yakışıklı (daha az ağarmış saç gözüken ) bir resim attım. Yine almazlarsa kapıda akşam haberlere çıkacak vukuat işleyecem.

Yahu seneler önce Ankara da ki Fuara katılmıştım. Organizenin İstanbul'a gelmesi bana yaramadı.   

İnşallah bu sefer alırlar seni. Girişimin yine başarısız olursa sakın ha anlatma. Son gülme krizinde az kalsın boğuluyordum. Mesajı Paylaş

3. gün saat 12 den sonrası Kariyer günü için bende başvuru yaptım ama 7 gün oldu daha geri dönüş olmadı inceleme bu kadar sürüyormu acaba. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz