IDEF 2019

Başlatan SKYWOLF, 02 Mart 2019, 18:41:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Önceki fuarlarda, fuara katılamayan arkadaşlar Mugen gibi merak ettikleri konularla ilgili soruları forumda belirtmişti. Fuara katılan arkadaşlar da bu sorulara cevap aramıştı. Bunu tekrarlamakta fayda var. Merak ettiklerini paylaşırsanız cevap bulabilirsiniz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Tigerfish - 03 Nisan 2019, 13:28:49
Alıntı yapılan: ムゲン - 03 Nisan 2019, 12:34:11
İDEF2019 sitesinde Fuar katılımcıları arasında bir firmanın yapmış oldugu 4. nesil el bombası çok ilgimi çekmişti. Görseli falan çok hoştu. Fuara katılan arkadaşlar kullanma şeklini öğrenebilirse çok sevirinim

Ne yapacaksın onla 🤓

Görseli çok hoş değil mi ? Bilim kurgu flimlerinden çıkmış gibi. Çalışma prensibini merak ettim sadece :)) Mesajı Paylaş
ムゲン (mugen) - Japonca bir kelime olup ,  Türkçede "sonsuz" anlamına gelir.

Alıntı yapılan: ムゲン - 03 Nisan 2019, 14:27:26
Alıntı yapılan: Tigerfish - 03 Nisan 2019, 13:28:49
Alıntı yapılan: ムゲン - 03 Nisan 2019, 12:34:11
İDEF2019 sitesinde Fuar katılımcıları arasında bir firmanın yapmış oldugu 4. nesil el bombası çok ilgimi çekmişti. Görseli falan çok hoştu. Fuara katılan arkadaşlar kullanma şeklini öğrenebilirse çok sevirinim

Ne yapacaksın onla 🤓

Görseli çok hoş değil mi ? Bilim kurgu flimlerinden çıkmış gibi. Çalışma prensibini merak ettim sadece :))

Baya futuristik görünüyor. Böyle bir el bombanın sergilendiğini daha yeni öğreniyorum.

Gerçekten ilginç. Mesajı Paylaş

Artık teknoloji çağındayız tasarımların spektaküler olması yaşadıgımız dönemin bir gerekliliği... Hep Amerikan flimlerinde görürdüm bu tür bir bombayı atarlar , ya patlar yada sis çıkarırdı. Çok güzel görünürdü. Hatta bu flimlerin etkisiyle hendek op. sırasında bazı videolarda bizim askerlerin geçiş güzargahlarında neden sis falan atmadıklarını merak ederdim. CS kafası işte :)) Mesajı Paylaş
ムゲン (mugen) - Japonca bir kelime olup ,  Türkçede "sonsuz" anlamına gelir.

Battlestar paşam ben de 3 mayısta gideceğim.
tarih yaklaştığından yazacağım.
sizinle gezmek ayrı güzel olur eminim.
ben de fotoğraf makinesi mevcut yanıma da alacağım.
Serbestti geçen sene zaten.
Ben bol bol çekerim skywolf abi ile konuşup yüklerim.
Raptor sen ne yapacaksın ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Afşar1 - 03 Nisan 2019, 16:56:08
Battlestar paşam ben de 3 mayısta gideceğim.
tarih yaklaştığından yazacağım.
sizinle gezmek ayrı güzel olur eminim.
ben de fotoğraf makinesi mevcut yanıma da alacağım.
Serbestti geçen sene zaten.
Ben bol bol çekerim skywolf abi ile konuşup yüklerim.
Raptor sen ne yapacaksın ?
Benim başvuruyu reddettiler Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Iyi akşamlar, size acayip imreniyorum,  ne yazıkki  o sıralar yine Amerikada olacağım.  Lütfen sizden gelecek fotoğraf ve yorumları sabırsızlıkla bekliyorum.  Size iyi geziler ve bol şanslar
Mesajı Paylaş

Afşar1 ve BATTLESTAR dışında fuara giden yok mu? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Nisan 2019, 10:14:40
Afşar1 ve BATTLESTAR dışında fuara giden yok mu?

Okçuları ne çabuk unuttunun? Yine giremese skandal yapacak 😂 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 16 Nisan 2019, 10:43:34
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Nisan 2019, 10:14:40
Afşar1 ve BATTLESTAR dışında fuara giden yok mu?

Okçuları ne çabuk unuttunun? Yine giremese skandal yapacak 😂

Unutmadım! Onun durumu kesin değil! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz