IDEF 2019

Başlatan SKYWOLF, 02 Mart 2019, 18:41:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bayraktar'i cizdik. Baska kimler katilmayacak? Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: Partikül - 26 Nisan 2019, 15:22:06
Alıntı yapılan: serkan - 26 Nisan 2019, 11:34:46
Yılın elemanları röportaj yapsın bedavaya yılın elemanı olmak yok öyle.

Röportajı bu seferlik sen yap; söz bir Allah bir... 2019, yılın adamı seçimlerinde oyumu sana verecem:)
Sayın partikül o kadar röportaj yaptım forum için kez demedin oldumu bu   :'(
Bu arada çok güzel olurdu fuara katılım sağlayabilseydim yapicaktım Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Savunma sanayi forumları, savunma sanayi ürünlerini en iyi tanıtan platformlar belki de! Her şeyi didik didik eden meraklı bir kitle. Kimisi profesyonel, kimi ise sadece meraklı, kiminin de hedefi bu sektörde çalışarak gelişmeye katkı sağlamak. Yüzlerce konu, binlerde ileti, fotoğraflar, videolar, karşılaştırmalar, değerlendirmeler vs...

Ama bu sektörde bu şekilde yoğun faaliyet gösteren forumlar, aynı konudaki fuara forum adına giriş yapamıyor! Forumlar vs yok sayılıyor. Ki bu çağda!

Bu konuda karar verenlere buradan sesleniyorum. Bu sesi duyacaklarını biliyorum. Bu konuda bu kadar çok hevesli insanın gönüllü olarak savunma ürünlerini dünyaya tanıtmaları, savunma sanayimiz için gerçekten değerlendirilmesi gereken bir fırsat. Forumları, sosyal medya iletişim kanallarını, içerisinde bulunduğumuz iletişim çağında olabildiğince etkin kullanmanız gerekirken yok saymak gerçekten çok vahim bir durum. Karar vericilerin bu konudaki değerlendirmelerini gözden geçirmelerini ve ileriki dönemde olumlu adımlar atmalarını umuyorum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Nisan 2019, 17:51:32

Bu konuda karar verenlere buradan sesleniyorum. Bu sesi duyacaklarını biliyorum. Bu konuda bu kadar çok hevesli insanın gönüllü olarak savunma ürünlerini dünyaya tanıtmaları, savunma sanayimiz için gerçekten değerlendirilmesi gereken bir fırsat. Forumları, sosyal medya iletişim kanallarını, içerisinde bulunduğumuz iletişim çağında olabildiğince etkin kullanmanız gerekirken yok saymak gerçekten çok vahim bir durum. Karar vericilerin bu konudaki değerlendirmelerini gözden geçirmelerini ve ileriki dönemde olumlu adımlar atmalarını umuyorum.

Ve ne acı ki kendilerini bu işe gönül verenleri saçma uygulamalarla soğutma eylimine girdiklerine farkında olmamaları. Mesajı Paylaş

Akredite olmayan, olmayacagini beyan eden baska kim var?

Girsan, Tisaş...vs.? Mesajı Paylaş

Kalekalip ile Vestel katiliyor mu? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Raptor44 - 26 Nisan 2019, 17:39:06
Sayın partikül o kadar röportaj yaptım forum için kez demedin oldumu bu   :'(
Bu arada çok güzel olurdu fuara katılım sağlayabilseydim yapicaktım

Geçen dönem, site adına özveriyle röportaj yaptın... takdire şayandır, emeğin için teşekkür ederiz. Fakat sevgili dostum, geçen senenin tema' sı başkaydı. Geçen dönem, teknik konularda ki bilgi ve beceriyi ödüllendirdik.Bana göre bu dönemin teması; İDEF-19' dur.  Bu kapsamda savunma sanayimizin geldiği noktayı yansıtması açısından; yıl içerisinde emeği en çok geçen arkadaşımıza, 2019-Yılın Üyesi seçimlerinde oy vereceğimi şimdiden beyan etmiş olayım:)

Haa...  Serkan arkadaş; ''röportaj yapınca süpürge yutmuş gibi oluyom!'' dediği için; 2019' da benden oy alamayacağa benziyor. Fakat yinede belli olmaz. Ama 2020 yılı için ümit var diyorum. Bakarsın, en aykırı yorum yazanlar temasıyla yılın adamı seçeriz... Bu şekilde, kimsenin hakkı kimsede kalmamış olur. Hak yerini bulur:)  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 26 Nisan 2019, 19:04:34
Kalekalip ile Vestel katiliyor mu?

Katılımcı listesinde olduklarına göre, evet... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Nisan 2019, 08:42:21

Katılımcı listesinde olduklarına göre, evet...

İste o listeyi bir gorebilsek iyi olacak ama... Bayraktar gelmeyecegini beyan etmis mesela. Hos ben katilsalar bile standlarina gitmeyecegim ya neyse. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 27 Nisan 2019, 10:13:42
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Nisan 2019, 08:42:21

Katılımcı listesinde olduklarına göre, evet...

İste o listeyi bir gorebilsek iyi olacak ama... Bayraktar gelmeyecegini beyan etmis mesela. Hos ben katilsalar bile standlarina gitmeyecegim ya neyse.

Liste fuarın internet sitesinde ve herkes görebilir. >> http://idef.com.tr/idef-19-katilimci-listesi Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz