DefenceTurk.com Yeni Logo

Başlatan SKYWOLF, 16 Mayıs 2019, 14:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hangisi Yeni Logo Olsun?

LOGO 1
1 (7.7%)
LOGO 2
1 (7.7%)
LOGO 3
0 (0%)
LOGO 4
1 (7.7%)
LOGO 5
0 (0%)
LOGO 6
0 (0%)
LOGO 7
0 (0%)
LOGO 8
2 (15.4%)
LOGO 9
8 (61.5%)
LOGO 10
0 (0%)
LOGO 11
5 (38.5%)

Toplam Oy Verenler: 13

Bence de desen ve renk olarak logo 9 güzel olmuş. Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Fondaki Skywolf'u goren bir tek ben miyim? 😀 Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Amerikan Alaska kurdu olmuş bu
şaka şaka bu çok güzel olmuş gerçekten ben bunu destekliyorum. Çok güzel sitilize kurt yerleştirmişsin
bunu bordo bereliler filan kullansın hatta on numara logo olmuş anka kuşunun kanatlarının hilal olması filan on numara Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: UYVAR - 21 Mayıs 2019, 16:44:40
Fondaki Skywolf'u goren bir tek ben miyim? 😀

Yoo... Yakışıklımızı bende görüyorum Mesajı Paylaş

Peki, Anka kuşunun tam göz bebeğine denk gelen inceliği fark edebilen var mı:) Mesajı Paylaş

Hocam 10 numara logo olmuş ellerine sağlık... Mesajı Paylaş

Ben'de imgbb.com ''Bandwith  Limit Exceeded mesajı görünüyor. Ama sizler Anka şik olmuş Sn Skywolf fond'da güzel görünüyor derseniz benim için yeterli. :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz