İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Göstermelik 3 - 5 boş binayı vururlar sonra misilleme yaptık diye kasılır bu İran Animasyon Cumhuriyeti. Mesajı Paylaş

Fars ve İsfahan'dan yeni balistik füzeleri fırlatıldı Iran telegram kanalları yayınlıyor. Malum Rusya ve Iran kankalar telegram kullancısıdır. İran tarafının haberleri telegramdan yayınlanıyor.

Show devam ediyor... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 14 Nisan 2024, 01:49:42
Göstermelik 3 - 5 boş binayı vururlar sonra misilleme yaptık diye kasılır bu İran Animasyon Cumhuriyeti.

Diyelim ki öyle oldu, İsrail Þam'daki 1 Iran elçilik binasını vurdu, cevap olarak 3-5 binası vuruldu.

Kim animasyon cumhuriyeti olur, İran'mı yoksa İsrail'mi...

Þiraz'dan balistik füzeleri fırlatıldı.

Show devam ediyor... Mesajı Paylaş

1 saat önce fırlatılanlar seyir füzeleri olduğu ortaya çıktı.

Þimdi son dakikalarda dronlar İsrail'e ulaşır ulaşmaz balistik füzeleri fırlatılmaya başladı!!!

İsral Savunma Kuvvetleri de son dakikalarda balistik füzelerinin fırlatıldığını doğruladı.

10-12 dakika, hadi bakalım...

İsrail Hava Luvvetleri Þam'ı ve Güney Lübnanı bombalamaya başladı. Yangına körükle gidiyor, İran cevap olarak yine bastıracak gibi... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 14 Nisan 2024, 01:13:39
Alıntı yapılan: putty - 14 Nisan 2024, 01:01:13
Büyük savaş başladı. 2 saat önce İran almayı düşünüyorduk forumda dualarımız gerçekleşti

İran'ı da parçalayıp etkisizleşirirse batı sıradaki hedefin hangi devlet olacağını biliyorsunuz herhalde.

İran; Suriye ve Irak gibi kolay lokma değil. Yüzölçümü, nüfusu, halkın direnci vs çok çok farklı. İran'ı parçalamak zor.

Dua ile savaş kazanılıyor mu? Yoksa gidip savaşacak mısın Putyy? Parçalandı diyelim; Milyonlarca göçmenin birazına yazlığında yer verirsin artık. Bu arada bir terslik olmazsa Temmuz 15'den sonra bir hafta boyunca Akbükte olacağım. Mültecilerden yer kalırsa bir çayını içmeye gelebilirim.  8) ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Tel-Aviv merkezindeki bina vuruldu videosu Telegramda olduğu için burda yayınlamak mümkün değil. Çok şiddetli patlamar var.

Çöl tarafında bir hedef vuruldu balistik füzesiyle, sanırım askeri üs olabilir.
https://x.com/jacksonhinklle/status/1779288260193202661

İsrail de vurdukça vuruyor
https://x.com/Rincon001A/status/1779283513235189805

İkisi de bir kaç saat içinde yüzlerce milyon doları havaya saçtı.

2-3 defa bu yoğunlukla İran saldırırısa İsrail hava savunmasının nefesi tükenir...

İsrail de cevap vereceğini açıkladı.

Show devam ediyor... ;)

İsrail hava sahası dumanlar içinde havadaki füzelerin çarpışmasından dolayı.

Mesajı Paylaş

İsrail bu saldırıdan sonra muhasebesini iyi yapar. Varsa savunmadaki zaaflarını gidermeye çalışır. İran niye İsrail dışında olan bir ülkedeki İsrail'e ait bir misyon binasını vurmadı anlayamadım? Bence daha akıllıca olurdu Mesajı Paylaş

ABD İsrail'e yeni askeri yardım yapacağını açıkladı.
Hava savunma füzelerinin stokları kırmızı alarm veriyor.

Tebriz'den yeni balistik füzeleri fırlatıldı.
Show devam ediyor...

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Kapgan - 14 Nisan 2024, 02:32:54
İsrail bu saldırıdan sonra muhasebesini iyi yapar. Varsa savunmadaki zaaflarını gidermeye çalışır. İran niye İsrail dışında olan bir ülkedeki İsrail'e ait bir misyon binasını vurmadı anlayamadım? Bence daha akıllıca olurdu

Dünyanın neresinde olursa olsun bana ait bina veya insanlarımı vurusan, doğrudan bana saldırı olarak kabul ederim ve direk üzerüne çökerim diyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 14 Nisan 2024, 02:25:59
Tel-Aviv merkezindeki bina vuruldu videosu Telegramda olduğu için burda yayınlamak mümkün değil. Çok şiddetli patlamar var.

Çöl tarafında bir hedef vuruldu balistik füzesiyle, sanırım askeri üs olabilir.
https://x.com/jacksonhinklle/status/1779288260193202661

İsrail de vurdukça vuruyor
https://x.com/Rincon001A/status/177928351323518980

Evet, tahminim doğru çıktı. İsrail'in Negev çölündeki askeri üssü 7 adet balistik füzesiyle vurulmuş.
Yakıt ve silah depoları çok şiddetli yanıyor.

ABD'nin de yoğun yardımına rağmen İran füzeleri hedefleri vurmaya devam ediyor.
AWACS'lar havada, jet uçakları dron ve seyir füzelerinin peşinden takip ederek vurmaya çalışıyor.
Demir Kubbe sınavı geçemedi ABD'nin havadan hedef takibi yardımına rağmen.
İlk saldırıda, hatta pek de yoğun olmayan zayıf diyebileceğimiz saldırıda .ıçtı diyebiliriz.

Neymiş, Hamas'ın kanalizasyon borusundan yapılmış roketlerine benzemez Iran'ın füzeleri demiştim.

Bilanço çok ağır, her yerde patlamalar var.
Yarın bol bol youtube'tan videolarınız izleriz.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz