İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yahu bir kez erkenden uyuyayım dedim neler olmuş neler  ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ocak - 14 Nisan 2024, 07:06:08

Yahu bir kez erkenden uyuyayım dedim neler olmuş neler  ;D

Uyumayın, Þiiler Siyonistleri sahada dağıttı.  :D ;D Mesajı Paylaş

o kadar balon iran falan dedik ama vay anasını. Mesajı Paylaş

İran ın balon olduğu ortaya çıktı yapabileceklerinin en iyisini yaptılar İsrail e hiç bir zarar veremediler. Karşı saldırı olunca İran da taş taş üstünde kalmaz Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

İran'ı seversin sevmezsin orası herkesin kendi siyasi görüşü...

Ama İran Arap Dünyasında prestijini artırmıştır.Bu saldırı askeri olarak bir şey getirmez diyebilirsiniz ama Arap halkı,sokaktaki Arap-müslüman bu show'u çok sever...

One minute deyip İsrail Cumhurbaşkanının sözünü kesti diye siyasal İslamcılar 15 senedir destan hikayeleri yazıyor bu olayı One Minute ile karşılaştırmak bile hakarettir.

" İran yine boş binaları vurdu, İran sadece İsrail'in açtığı koridor vuruluyor, danışıklı dövüş , İran Müslümanlarının hariç hiç kimseyi vurmaz vb" analizler boşa çıkmıştır... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 14 Nisan 2024, 09:01:25
" İran yine boş binaları vurdu, İran sadece İsrail'in açtığı koridor vuruluyor, danışıklı dövüş , İran Müslümanlarının hariç hiç kimseyi vurmaz vb" analizler boşa çıkmıştır...

Bence bu yargıya varmak için henüz erken. Adamlar saldırmak için ABD borsalarının kapalı olduğu zamanı seçtiler yaw!

Füze fırlatacaklarını hiç sanmıyordum gerçi. O konuda çok ama çok şaşırdım; bunu ifade etmeliyim. Mesajı Paylaş

Böylece iran füzelerinin bizim için ne denli potansiyel tehdit olduğunu da artık anlamayanlar anlamıştır, 0 (sıfır) balistik füze önleme kapasitemizle çok ciddi tehdit altındayız, 2 gün sonra bu heriflerin bir de nükleer bomba ürettiğini düşünelim! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 14 Nisan 2024, 09:20:00
Böylece iran füzelerinin bizim için ne denli potansiyel tehdit olduğunu da artık anlamayanlar anlamıştır, 0 (sıfır) balistik füze önleme kapasitemizle çok ciddi tehdit altındayız, 2 gün sonra bu heriflerin bir de nükleer bomba ürettiğini düşünelim!

Siz söylemesiniz ben diyecektim İran balistik füzelerine ayetel-kürsi okuruz artık diye..
O yüzden öyle herkeze dayılanmayın Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 14 Nisan 2024, 04:56:38
İsrail SAM füzeleri ve İran balistik füzelerinin duellosu.
6 adet SAM füzesi fırlatıldıktan sonra adam telefonunu gökyüzüne çeviriyor, füzeler fırlatılmaya devam ediyor. Havada bir kaç adetini vuruyor ama 4 adetini kaçırıyor ve cezayı kesmiş, 4 adet balistik füzesi hedefe ulaşıyor, 42.saniyede SAM bataryasının olduğu noktayı vuruyor, Patriotmu veya Arrowmu vuruldu ve artık aramzıda değil. İsrail'in insan kaybı da olabilir teknisyen, pilot ve SAM bataryasının personeli gibi.

İsrail adeta çırpınıyor vurmak için, İran sandığım sayıdan fazla balistik füzesi fırlatmış. Stratejik önemli noktaları vuruyor SAM bataryaları, hava üsleri gibi önemli hedefleri. İran istihbaratı dersine iyi çalışmış...

Sanırım atmosfer dışı uçan balistik füzeyi vurmuşlar. Hangi sistemle vurduysa artık.

Arrow vurmuş atmosferin dışında önleme yapmış.

Bu arada İsrail'in açıklamasına göre ABD füze ve İHA'ları önlemek için 1 milyar dolar harcamış. Fakat şu bir gerçek ABD, İsrail'i korudukça İsrail Ortadoğu'da istediği gibi at koşturmaya devam edecek.

Mesajı Paylaş

Bu saldırının İsrail üzerinde yarattığı tahribat insan ve bina kaybının çok çok ötesinde. ABD nin İsrail'i koruyamayacağı ve İsrail'in dokunulmaz olmadığı kanıtlandı.israilin gururu fena halde incindi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz