İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tek başına bir anlam ifade etmiyor,  bir denizaltından kaç tane füze atabilirsiniz ki en fazla ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 14 Nisan 2024, 20:29:56
Tek başına bir anlam ifade etmiyor,  bir denizaltından kaç tane füze atabilirsiniz ki en fazla ?

Type 209 lar 14 214 ler 16 daha ağır dizel elektrikler veya uzun menzilli ağır aipler 30 torpido/ seyir füzesi tüpüne kadar taşıyabiliyor.

İşin nükleer tahrikli olanlara ve vls li olanlara hiç girmiyorum. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

https://twitter.com/ELINTNews/status/1779511222968152091

Hangi füze ile vuruyor İsrail savaş uçağı bu seyir füzesini? Python Mesajı Paylaş

Hemen arabuluculuğa soyunmuşuz telefonla dünya meselelerini çözeceğiz. Her dünya sorununu biz atlayıp çözmeye kalkıyoruz daha hiç birini çözemedik. Bu kadar büyük sorun telefonla tarafları arayarak çözülecek meselemi.  Adamlar elçilik bombalıyor yüz tane füze atıyor biz telefonla olayı sakinleştirmeye soyunuyoruz. Ben sıkıldım bu tarafları barıştıran ülke olmaya atlamamızdan. Bir işe yarasa hatırımız olsa gücümüz olsa tamam yapalım takanda yok bizi Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 14 Nisan 2024, 20:55:04
Alıntı yapılan: DelKu - 14 Nisan 2024, 20:29:56
Tek başına bir anlam ifade etmiyor,  bir denizaltından kaç tane füze atabilirsiniz ki en fazla ?

Type 209 lar 14 214 ler 16 daha ağır dizel elektrikler veya uzun menzilli ağır aipler 30 torpido/ seyir füzesi tüpüne kadar taşıyabiliyor.

İşin nükleer tahrikli olanlara ve vls li olanlara hiç girmiyorum.
Tamam işte onu söylemeye çalışıyorum , denizaltılardan atılacak 100-200 konvensiyonel başlıklı seyir füzesi gerçek bir savaşın seyrini çok değiştiremez, nükleer başlık takmak lazım ki bir caydırıcılığı veya gidişatı değiştirecek etkisi olsun Mesajı Paylaş

Bu sitres de İran nükleer silah yaparsa bizde yapmak hakkı kazanırız mazeret olur Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 14 Nisan 2024, 22:04:37

Hangi füze ile vuruyor İsrail savaş uçağı bu seyir füzesini? Python

Komedi , orta oyunu, en son hatırladığım RAF 1944te V1 lerin peşine böyle takılıp avlamaya çalışıyordu. Adamlar da randevuyla drone ve füze attılar, zannedersem geçeceği güzelgahı da birilerine sızdırmışlardır.
20bin lik kıytırık bir ihaya 500binlik füze atmak da ayrı bir garabet Mesajı Paylaş

LENTATEK'İ de Allah bildiği yapsın, rezil firma, kaç sene oldu 6 mı, gören uzay gemisi yaptıklarını zannedecek Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 14 Nisan 2024, 22:59:51
Alıntı yapılan: serkan1976 - 14 Nisan 2024, 22:04:37

Hangi füze ile vuruyor İsrail savaş uçağı bu seyir füzesini? Python

Komedi , orta oyunu, en son hatırladığım RAF 1944te V1 lerin peşine böyle takılıp avlamaya çalışıyordu. Adamlar da randevuyla drone ve füze attılar, zannedersem geçeceği güzelgahı da birilerine sızdırmışlardır.
20bin lik kıytırık bir ihaya 500binlik füze atmak da ayrı bir garabet

Hocam Ukrayna'lılar da  havadan gelen Rus seyir füzelerine stinger vs atıp vurdular...
Hatta Ruslar KH-101  seyir füzelerine flare taktı Manpads ve Irist vb füzelerle vuruldukları için...

Ukrayna'lılara da Ruslar mı haber verdi sonucu çıkar bu olaydan?

İ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 14 Nisan 2024, 23:06:13
LENTATEK'İ de Allah bildiği yapsın, rezil firma, kaç sene oldu 6 mı, gören uzay gemisi yaptıklarını zannedecek

Oysa birileri Baykar yapıp ürettikçe Baykar'ı gömüp, niye diğer firmalara yaptırılmıyor, Vestel'in Karayel'i vs diyorlar hala. Yok arkadaş üretim aşkı, kültürü ayrı birşey. RF arayıcı başlık teknolojisi Baykar'a verilse idi Baykar bu işi çoktan yapmıştı.  Hatta Baykar bu işi de yapıp sattığı için birileri hazımsız atıp tutmalarına  malzeme olmaya bile başlamıştı... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz