Korsar İHA

Başlatan fırtına06, 26 Haziran 2019, 19:01:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rusya yeni insansız hava aracını ilk kez sergiledi

Rusya Federasyonu, Ordu-2019 Askeri ve Teknik Forumu esnasında Korsar isimli Taktik Kısa Menzilli İnsansız Hava Aracını (İHA) ilk kez sergiledi.

Maksimum 200 kilogram kalkış ağırlığına sahip olan Korsar'ın; 120 kilometre uçuş menzili ve 10 saat hava kalış süresi bulunuyor. Azami 16.000ft irtifaya kadar görev yapabilen sistem, saatte 120 ila 150 kilometre hıza ulaşabilmekte. Gövde uzunluğu 6.5 metre ve kanat açıklığı ise 4.2 metre olan İHA, halihazırda 50 beygirlik bir pistonlu motora sahip.

https://savunmasanayist.com/2019/06/26/rusya-yen-insansiz-hava-aracini-ilk-kez-sergiledi/ Mesajı Paylaş
  • Gösterim 2,992 
  • Yabancı Hava Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 3 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bunu bizim ustalar OSTİM de yapar yahu... :D :D :D Yok mu Rusların Global Hawk'ı felan... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz