TAI Animasyon...

Başlatan WOLF, 05 Temmuz 2009, 18:30:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Gösterim 7,292 
  • Videolar
  • 20 Yanıtlar

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Çok hoş bir animasyon olmuş, sahadaki görevlerininde videosunu izlemek nasip olur umarım.
Ayrıca vurulan kamyonlar URAL , tanklarda T-72 yada o seriden. Ufak bir ayrıntı ama dikkatimi çektiği için söylüyorum. Mesajı Paylaş

Hakıkatten ellerıne saglık yapanların. tam anlamıyla sıstemlerın nasıl calıstıgını bıze anlatan bır vıdeo. ınsallah bu gunlarıde gorecegız  :) Mesajı Paylaş

Çok güzedl olmuş gerçekten.. Yanlız animasyonda dikkatimi çekti T-129 füze ile Cobra'yı indiriyor..Sanki bunu yapanlar Cobra'yı vermeyenlere mesaj göndermişler gibiydi ;D ;D Mesajı Paylaş

Cabatlı çok hızlı çıktı hemen kendine pasladı olayı :)

Mesajı Paylaş

Video aslında 6 dakikalık ama bu kısaltılmış versiyonu...

Uzun olanı bulursanız linki verin lütfen...

Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Gayet güzel ve keyifliydi. Paylaşım için teşekkürler. Mesajı Paylaş

]

]

Seçim öncesi ne yapacaklarını şaşırmışlar ..... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz