Altinay Havacılık.

Başlatan カメせ, 19 Eylül 2019, 19:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı YapALTINAY Havacılık

ALTINAY Havacılık ve UNIDEF arasındaki iş birliği anlaşması TEKNOFEST İSTANBUL'da imzalandı.  ALTINAY Genel Müdürü M. Emin İLKMEN ve İş Geliştirme Direktörü Metin ERDOĞAN ile UNIDEF Yönetim Kurulu Üyesi R. Cem KURTER ve Genel Koordinatör Ender ÞAÞAL arasında imzalanan anlaşma ile

Profense 5.56x45 Micro Mini Gun isimli silahın ALBATROS isimli İnsansız Hava Aracı'na entegrasyonu gerçekleştirilebilecek.
Alıntı Yap
Altinay Albatros.

Altinay Sumru.
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 7,512 
  • Yerli Hava Sistemleri ile İlgili Gelişmeler
  • 15 Yanıtlar

]

Bu adamları Kale gurubu yaktı önlerini kesti. Ne güzel Altınay robotunu yapmışlardı bu işlerin esamesi yokken. Sonra Kale bunları satın aldı ama işi büyütemediler sonra ayrıldılar. O robot işi olmadı bir türlü ticari değere dönemedi. Þimdide böyle benzer alanlarda debeleniyorlar. Oysa şimdiye dünya robot devlerinden belkide olurlardı

Buldum resmi

Mesajı Paylaş
beğen

Vay hem de 1994'de ha! Keşke devam etselermiş. :( Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı YapProfense 5.56x45 Micro Mini Gun isimli silahın ALBATROS isimli İnsansız Hava Aracı'na entegrasyonu gerçekleştirilebilecek.
Alıntı Yap
Altinay Albatros.
Mesajı Paylaş
]

Bu tarz şeyler güzel şeyler. Ancak şu an sahadaki timlerimizin en çok ihtiyacı olan şey çok yüksek havada kalma kapasitesine sahip timlerimizi havadan otomatik olarak yapayzeka ile takip edip kendi termal kamerasıyla 2-3 km yarı çapta bir canlı görür görmez bunu tim komutanına bildirebilecek mini devamlı değiştirilebilir ve güneş enerjisiyle şarj olabilir bataryası olan bir mini hatta nano iha .

Çünkü şu son bir kaç senede en çok şehidi düşük sayıda askere sahip timlerimiz bilmedikleri suriye veya ırak sınır ötesinde arazide ilerlerken düştükleri şok pusularında veya yine bu tarz ortamlarda kötü hava şartlarında yedikleri pusular sonucu verdik.

Halbuki  bu tarz bir iha intikal ve nöbet sırasında tim komutanını takip ederek uçsa ve bu tarz şeyleri haber verse şu an bir çok evladımız yaşıyor olacaktı. Hatta bu tarz ihalarda devamlı o tarz ihalar için batarya sağlayabilir timlere. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Bundan uzuuun uzuuun seneler önce AVCI ile birlikte sohbet ediyorduk. Konumuz terörle mücadele...
Dağlarda havada sessizce uçarak hedef tespit edebilecek,  bulduğu hedefin üzerine bombayı salacak insanız hava araçlarının kullanımınıydı özellikle. Helikopter gibi ama daha küçük ve sessiz. Küçük hedefler için küçük silahlarla donatılmış. İÞte ALTINAY bu hayalimizi gerçekeğe dönüştürmüş. Demek ki aynı şeyi başkaları da düşünebilirmiş.

Hey gidi gençlik (yanlış anlaşılmasın, daha ihtiyar da değilim :D  ). Aynı BATTLESTAR gibiydik o zamanlar.  :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

]

]

Alıntı YapAltınay'ın Neptün CCD/IR ve LRF gimbali 2kg ağırlığında. LD kabiliyetli Jüpiter'i ise 25kg olarak planlandı.

https://mobile.twitter.com/Dromercay/status/1325765693074235392
Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapTAAC / Altinay TF-X'in iniş takımı ve eyleyici ve hidrolikleri calismalari.

https://mobile.twitter.com/Dromercay/status/1325762575775232000

DASAL/ALTINAY İHA.

https://mobile.twitter.com/Dromercay/status/1325760002766888961

Altınay/DASAL İnsansız Kara ve Deniz araçları ile Sumru VTOL İHA.

https://mobile.twitter.com/Dromercay/status/1325757856306651139
Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz